Příspěvky uživatele - 102.219

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vzrůst - jaké výšky stromy dorostou?, 6.1.2016
Děkuji Vám, pane Vysloužile. Pocházím z obce, kde je ve 190 m.n.m. mocná vrstva krásné černozemě, plno slunečních dní a kam plivnete pecku, tak vyroste strom a tuším i jak bude vypadat a prosperovat. Jak se ale zařídit v Brdech, kde roste hlavně... celý příspěvek >
Kvalitni drtic vetvi, 13.10.2015
Si protiřečíte, ne? Kvalitní a zároveň levný. Smrtící kombinace :) Za mě: Drtič zahradního odpadu Bosch AXT 25 D nebo Viking GE 140 L Bude potřeba si trochu priplatit. :)
Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti po roce, 10.7.2015
Koupil jsem na to hlavu od Husqvarny. Je to kompatibilní, neboli závit odpovídá.
Stiga Turbo Pro 55 nebo Turbo Power 53?, 10.7.2015 Obsahuje fotku
Ano, ano. Já vím, že to není noc složitého, šlo mi hlavně o to, aby do toho nelili olej, který mi pak naúčtují. A pak samozřejmě, proč kupovat předváděcí kus za plnou cenu, že? :)
Stiga Turbo Pro 55 nebo Turbo Power 53?, 9.7.2015
Koupil jsem jí v krabici, máte recht. :)
Stiga Turbo Pro 55 nebo Turbo Power 53?, 3.7.2015
Jasný, už mám vybráno, díky. Ještě by mne zajímala jedna věc. A to konkrétně, zda si mohu sekačku zakoupit fungl novou zabalenou v krabici. Vadí mi, že mi dají tu z předváděčky a ještě mi naúčtují olej, kterého mám na chatě dosytosti. Taktéž to není... celý příspěvek >
Stiga Turbo Pro 55 nebo Turbo Power 53?, 1.7.2015
Tak nic, koupím raději Turbo Pro 55, větší záběr, lepší motor, 4kvalt, při stejné váze :) Ňam
Stiga Turbo Pro 55 nebo Turbo Power 53?, 30.6.2015
Jak již z názvu vyplívá, rozhoduji se mezi těmito dvěmi hliníkovými kráskami a ne a ne se rozhodnout :) Děkuji :)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika