|
Příspěvky uživatele - 102.219
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vzrůst - jaké výšky stromy dorostou?, 6.1.2016 Děkuji Vám, pane Vysloužile. Pocházím z obce, kde je ve 190 m.n.m. mocná vrstva krásné černozemě, plno slunečních dní a kam plivnete pecku, tak vyroste strom a tuším i jak bude vypadat a prosperovat. Jak se ale zařídit v Brdech, kde roste hlavně... celý příspěvek > |  | Kvalitni drtic vetvi, 13.10.2015 Si protiřečíte, ne? Kvalitní a zároveň levný. Smrtící kombinace :)
Za mě:
Drtič zahradního odpadu Bosch AXT 25 D
nebo
Viking GE 140 L
Bude potřeba si trochu priplatit. :)
|  |
|  | Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti po roce, 10.7.2015 Koupil jsem na to hlavu od Husqvarny. Je to kompatibilní, neboli závit odpovídá. |  | Stiga Turbo Pro 55 nebo Turbo Power 53?, 10.7.2015  Ano, ano. Já vím, že to není noc složitého, šlo mi hlavně o to, aby do toho nelili olej, který mi pak naúčtují. A pak samozřejmě, proč kupovat předváděcí kus za plnou cenu, že? :) |  | Stiga Turbo Pro 55 nebo Turbo Power 53?, 9.7.2015 Koupil jsem jí v krabici, máte recht. :) |  | Stiga Turbo Pro 55 nebo Turbo Power 53?, 3.7.2015 Jasný, už mám vybráno, díky. Ještě by mne zajímala jedna věc. A to konkrétně, zda si mohu sekačku zakoupit fungl novou zabalenou v krabici. Vadí mi, že mi dají tu z předváděčky a ještě mi naúčtují olej, kterého mám na chatě dosytosti. Taktéž to není... celý příspěvek > |  | Stiga Turbo Pro 55 nebo Turbo Power 53?, 1.7.2015 Tak nic, koupím raději Turbo Pro 55, větší záběr, lepší motor, 4kvalt, při stejné váze :) Ňam |  | Stiga Turbo Pro 55 nebo Turbo Power 53?, 30.6.2015 Jak již z názvu vyplívá, rozhoduji se mezi těmito dvěmi hliníkovými kráskami a ne a ne se rozhodnout :)
Děkuji :) |  |
 |
|
|
|