Příspěvky uživatele - 72.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ostřička pilových řetězů Güde 2500, 14.4.2013
Nemyslím, že Standa potřebuje poučovat o bruskách. Já si také myslím, že je lepší pedál, nebo spřažení s pákou. Možností se nabízí víc. Jinak je každá zveřejněná informace dobrá. FO
Ostřička pilových řetězů Güde 2500, 11.4.2013
ten zadní plech se neopírá o těleso svorce, ale o imbus šroub, kterým ho lze bez problému prohnout. Alespoň tak to bylo myšleno a mě to tak funguje. Jestli jsem to pochopil, tak u vaší brusky bylo potřeba posunout celý řetěz dále, ale nebylo možno... celý příspěvek >
Ostřička pilových řetězů Güde 2500, 11.4.2013
Pouze imbusem zezadu. Vodící plechy svorce jsou proto přišroubovány šrouby, které jsou od sebe tak vzdáleny, aby se daly ze zadní strany prohnout imbus šroubem a zepředu upínacím excentrem. Ta kolíbka, na které je umístěn svorec a dá se uvolnit... celý příspěvek >
Pozdlzne rezanie Allaskan mill, 10.4.2013
Na lištu Oregon ML patří pro podélný řez řetěz Oregon 95R. PMX je Stihl a má dělení 3/8. Zajděte do servisu. Objednají ho. Počet článků je uveden na liště. FO
Brusný kotouč na Gude 2500pro, 26.3.2013
Brusku si každý nějak na stůl přidělá, já ji mám přišroubovanou na destičce, a za ni ji svěrkou připevňuji k ponku, kde je zrovna místo. Za podstatnější považuji dát pod konramatky na nastavení hloubky a úběru a podložky z tvrdé gumy. To umožní... celý příspěvek >
Brusný kotouč na Gude 2500pro, 21.3.2013
Pokud se jedná o brusku, tak souhlasím s návrhem koupit Hechta. Je to opravdu něco jiného. K těm kotoučům, bych dodal, že také používám jen kotouč 3,2 a to i na 3/8 řetěz. Omezováky brousím kotoučem tl.6mm, orig. Oregon. Kotouč na Jimi je kvalitní,... celý příspěvek >
Brusný kotouč na Gude 2500pro, 21.3.2013
Nevím proč by měl prasknout. Já ho používám a problém s ním nemám. Nevím, kolik toho budete brousit, ale pokud nemáte servis, tak je pravděpodobné, že vás jeden kotpouč přežije. Úvahy o předělání na 20mm je z doby, kdy byly jen kotouče za 500 Kč(a... celý příspěvek >
Pozdlzne rezanie Allaskan mill, 20.2.2013
Sice se zpožděním, ale protože toto vlákno opět ožilo, tak bych chtěl uvést vaš příspěvek na pravou míru. Oregon nevyrábí pro Stihl. řetězy vyrábí Stihl ve švýcarsku a jsou velmi kvalitní. Není problém přebrousit jakýkoli řetěz na podélné řezání,... celý příspěvek >
Solo v Mountfielde, 8.2.2013
V tom se asi mýlíte. Poměr na oleje jiné značky 1:25 udávají proto, aby vyšlo vždy použití jiného oleje (i když stejně kvalitního) dráž než příslušné značky. A aby si to pojistili, tak vyhrožují neuznáním záruky. F.O.
Solo v Mountfielde, 8.2.2013
Olej pro dvoutakty není automobilový FO
Nepodařené uzení, 20.12.2012
O zkyslých klobásách jsem již zde napsal. Asi ne úplně oprávněně jsem uvedl, že to bylo masem. Já jsem při míchání oproti jiným várkám postupně (částečně také ovlivněn touto diskuzí) přidával studenou vodu s tím, že se hmota lépe spojí. To si myslím,... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 25.11.2012
Regulační šroub pouze omezuje zdvih čerpadla a vůbec nepřichází do kontaktu s vedením oleje. Pokud olej vytéká, tak hadička k čerpadlu, od čerpadla, nebo vydřený pístek. Zkontrolujte detailně tyto věci. Pístek není opatřen žádným těsněním, běhá těsně... celý příspěvek >
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 24.11.2012
Považuji za samozřejmé vlastnit pilník a naučit se řetěz v lese pilníkem "přetáhnout". Také vím a htěl bych zájemci o koupi brusky sdělit, že sama bruska k dobrému výsledku nestačí, je nutné se naučit řetězy brousit. Pokud se týká srovnání broušení... celý příspěvek >
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 24.11.2012
Koupit za 4,5k zařízení, které neumožňuje nastavit naklopení kotouče a opomenout plně univerzální brusku, navíc celou kovovou za polovic, bych považoval za něco jako snobizmus. Hlavně že je to značkové. Kupte Hechta. Já jsem se zde již několikrát... celý příspěvek >
Kolik střívka na klobásy, 22.11.2012
Já kupuji střívka v řeznických potřebách mají to v balíčkách asi těch 25m. Říkají že to je na 10-12kg. Já ale nikdy nevím, kolik masa skutečně bude po vykostětí, tak co se spotřebuje, to se spotřebuje, zbytek se použije příště. Spotřeba také hodně... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika