Příspěvky uživatele - 62.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila s elektrickým startérem, 7.7.2015
Hmmm, tak především není Deere "můj", - oprava ani za flašku-skorotchán ji vychlastá radši sám, co já se budu drvit s karbesem tak proč bych se tím zabýval - už jsem vyrostl z toho, Něco jinýho bylo dát do provozu auta kámošů, co si je v 90.tých... celý příspěvek >
No, tak startování benzínové pily bych až tak dnes už nezatracoval... - už na "baterku" startujou i malý sekačky! Jo, navigace je dobrá, jen tu funguje takový fór (který jsem si v praxi ověřil, ale na jiném místě, málem jsem projel stodolu...)... celý příspěvek >
Minulej týden jsem viděl v Bauauau... docela malou sekačku s benzíňákem cca 3kW a měla přesně ten eletrickej systém startování, co jsem si představoval u pilky. Byl to Briggs motor. Přesně, malinkej aku (do kapsy placka) Litiovej aku, co se při... celý příspěvek >
Kurňa, ono to je asi lepčí, to ruční stahování, protože utopený deštěm a zarezlý motorky el. stahování oken jdou fakt "super" vyndat..., natož rozebrat a spravit, - (jen jestli víš aspoň, jak je řešené koncové vypínání pojezdu..?-nejčastější závada),... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika