|
Příspěvky uživatele - 33.56
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rucna pilka, 19.11.2017 Já nedám dopustit na Japonskou pilku Bakuma. Není to tady úplně profláklá značka, ale kvalita je supr. Japonci to prostě uměj. |  | Motorová pila s elektrickým startérem, 7.7.2015 Jo, to je přesně ono! Mě teda chytala Huska 261 na 1ní trhnutí, ale ve složitém terénu/nahoře to byl taky problém, navíc ta váha... Už vůbec nemluvím o Stihl 510E, tý když se někdy "nechce", tak je to vo prsty. Jak tu někdo psal, že se pila dá vždy... celý příspěvek > |  |
|  | Motorová pila s elektrickým startérem, 7.7.2015 Tak s tímhle plně souhlasím! S motorem se musí umět zacházet, ať je v pile nebo v autě, navíc dát 4T v autě v zimě hned záhul (jak to dnes všichni dělaj) - tak to jsou pak takový ty 2-3letý auta v Áčkách, "co jen občas tak maličko zakouřej...", jak... celý příspěvek > |  | Motorová pila s elektrickým startérem, 7.7.2015 No, ty katarakty (to je normální projektantský i katalogový název) mi radši nepřipomínej! Ony měly samozřejmě natahování elmotorem, který po sepnutí či rozepnutí ihned natáhnul pružinu, ale při předávacích revizích, kdy nebyla na rozpínacích... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|