|
Příspěvky uživatele - 246.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Serizeni motoru stare sekacky, 4.7.2015 Toto mam vsechno zkontrolovane, elektrika je taky vporadku. Chce to proste novy karburator, ty stare sou uz vsechny opotrebene, zanesena tam, kde se nedostnu ho vycistit atd.
Mel jsem pujceny karburator z jine sekacky i s filtrem a chodilo to... celý příspěvek > |  | Serizeni motoru stare sekacky, 4.7.2015 Jedna se o plovakovy karburator Delorto FHC2013 A a E(dva druhy)
Filtr jsem vyrobil novy, karburatory nebyly vyrazene ale demontovane z ruznych motoru.
Ted tam mam karburator takovy, ze ma nepravidelny volnobeh, ale do otacek jde a kdyz... celý příspěvek > |  |
|  | Serizeni motoru stare sekacky, 4.7.2015 Vyfuk je vpohode, z neho to fici jak ozavod. Samozdrejme jsem ho mel dole a vypada celkem cisty. Karbon tam neni, to bylo u pincka, kde se daval do motoru benzin s olejem. |  | Serizeni motoru stare sekacky, 4.7.2015 Dobry den potrebuji poradit ohledne serizeni sekacky s motorem Tecumseh bvs143. Je problem s chodem motoru, nechce chodit pravidlene, skita a chcipe. Zkousel jsem menit 3 karburatory a trysky ruznych velikosti a porad se chova stejne. Mam karburatory... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|