|
Dolmar WS-2135A - dotazy začátečníka, 7.11.2011 Koupil jsem pilu Dolman 2135A na občasné práce kolem domu, a mám pár začátečnických dotazů, na které jsem při práci přišel a nenašel v návodu:
- Kolem víčka zjišťuji, že je pořád nějak mastno. Původně jsem myslel, že jsem rozlil při plnění, ale... celý příspěvek > |
 |
Česnek nebo neco jineho, 18.7.2011 To bych se 100% určitostí netvrdil. Některé prameny uvádějí, že sadbový česnek namořený být může. V poslední době se provádí moření celých česnekových palic už klidně v září, pak klidně následuje oschnutí a následně distribuce po obchodech. |
 |
|
 |
Nejtmavší mulčovací kůra, 13.7.2010 Tak to je pro mě přínosná informace...
nicméně potřeboval bych tuto kůru na větší plochu, je zde nějaká jiná varianta?
A mimochodem, právě v Abexu jsem původně zmíněnou tmavou kůru nakupoval. Následně jsem ale obdržel informaci, že už není a nebude... celý příspěvek > |
 |
Nejtmavší mulčovací kůra, 7.7.2010 Tohle bohužel nic neřeší. Už jsem byl v prodejně, ve které mi nabídli vzorky čtyř druhů mulčovací kůry. Viděl jsem je uvnitř v miskách jako vzorky, ale měl jsem možnost se podívat i na celou hromadu kůry. Vzal jsem tenkrát tu nejtmavší ale doma... celý příspěvek > |
 |
Nejtmavší mulčovací kůra, 7.7.2010 Zdravím,
rád bych mezi okrasné jehličnany nasypal co nejtmavší mulčovací kůru. Bohužel nevím, kde ji sehnat a hlavně, co přesně požadovat. Od pohledu je to obtížné. Nejsem schopný rozeznat někde ve skladě jestli tam mají tmavší mulčovací kůru než... celý příspěvek > |
 |
Stavba udírny s grilem svépomocí, 20.4.2010 pekne moc pekne.. |
 |
Jakou sekacku k baraku na cca 600 m2, 20.4.2010 nad tim jsem take uvazoval. Rozhodne rucni, ale zda se mi, ze ceny jsou dosti vysoke... Mate nejaky tip? |
 |
Jakou sekacku k baraku na cca 600 m2, 20.4.2010 Padla mi do oka tato: Benzínová motorová sekačka PM 42 Dolmar
mate nekdo zkusenosti? Vlastni nekdo?
Luxus cena bych rekl... Pojezd NECHCU |
 |
Jakou sekacku k baraku na cca 600 m2, 20.4.2010 Dobry den,
jako zvolit sekacku k baraku na travu pozemek cca 600m2, seceni 1x za tyden.
Elektrika vsude v dosahu. Ted mi asi dosluzuje motor. sekacka motor B&S a budu muset kupit neco noveho. Nevim, zda se oplati elektrika nebo zase motor.... celý příspěvek > |
 |
Dolmar 2140 A, 27.1.2010 tohle je taky v Pze autorizovana prodejna, servis... takze zrejme neprohloupim :] |
 |
|
 |
Olejovy filtr pro motor B, 11.11.2009 Diky za tip |
 |
Náhrada filtru, 11.11.2009 Dekuji vam. |
 |
Náhrada filtru, 10.11.2009 Cena kolem 300 Kc je uz mnohem rozumnejsi... |
 |
Sachs-Dolmar 112 - přechod z volnoběhu, 9.10.2009 K technické dokumentaci si odpovím sám: Našel jsem manuál pro Sach-Dolmar 112, 114, 117 a 120 na této adrese. Kdo má zájem, je volně ke stažení.
MN. |
 |
Sachs-Dolmar 112 - přechod z volnoběhu, 7.10.2009 Díky za všechny reakce, Ještě tedy na závěr:
1) Uvítám jakékoliv odkazy na technickou dokumentaci k této pile(pokud by se někdo obětoval, tak i zaplatím např. fotokopie příruček)
2) Když nevím, jaký olej byl do směsi používán, je... celý příspěvek > |
 |