Příspěvky uživatele - 174.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurka Linda potřebuje opylovače?, 11.7.2013
Koupila jsem sazenice okurek Linda, jiné okurky na zahradě nemáme. Je to chyba? Ona potřebuje opylovače? Je to jedno, jakou jinou okurku bych jí tam šupla?
Sušení jahod v sušičce, 18.6.2013
Dobrý den. Poradíte, prosím, jak na sušení jahod v sušičce? Stačí nakrájet na plátky? Nebo se nějak proslazují? Děkuji!
Moruše - hledám jakékoliv informace, 10.6.2013
Nic odborného nevím, ale je fakt, že nám začala moruše rodit také až po cca 10 letech.
Podestýlání jahod proti plísni, 5.6.2013
Podestýláte jahody, aby plody ležící na půdě neplesnivěly, příp. čím? Děkuji.
Jak pěstovat Solanum jasminoides, 26.4.2013
Můžete mi, prosím, někdo doporučit vhodnou rostlinu jako kombinaci do truhlíku se Solanum jasm.? Děkuji moc!
Cherry rajčátka po přesazení vadnou, 18.4.2013
Za jak dlouho po přesazení dáváte ven otužovat? Dříve jsem čekala cca 2 týdny, letos jsem to nevydržela a strčila je na chvilku na balkon na sluníčko již po 3 dnech a zatím dobré.
Mochyně peruánská, 4.4.2013
Má smysl vysévat semena ještě teď? Nebo si raději koupit sazenice?
Jahodnik, 3.4.2013
Prosím vás, jak je to s těmi samčími/samičími rostlinami nebo květy? Které rostliny více plodí a které mám tedy množit, příp. jak poznám která rostlina je která? Z těch výsevů (kupované semeno Delician a Grandian) bude asi polovina samčích a polovina... celý příspěvek >
Hnojení, postřiky rajčat - rady, 25.3.2013
Vysazuji sazenice prakticky do kompostu, pak už nehnojím ani ničím nestříkám. Sazenice dávám daleko od sebe, listy u země odstraňuji a sem tam odstraním i listy, kde je jich nějak moc a nestačily by dobře osychat. Sem tam po dešti projdu rostliny a... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 22.3.2013
Děkuji moc za odpověď. Pěstuji rajčata čtvrtým rokem, kvůli dětem, zkušenosti mám tedy takřka nulové, ostatní zeleninu zkouším poprvé. Vilmu mám také, zatím vše OK, jinak ještě Bajaja, Aztek, Ildi, Sláva porýní, Idyl, Start S F1,  Stupické polní... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 21.3.2013
Diskuze mám pročtené. Jediné, co je jasné je, že přísady rajčat a celeru mohu zasadit hlouběji až po děložní lístky. Jinak někdo přesazuje ve stadiu děložních lístků, někdo čeká na pravé, nic jednoznačného. A o zkracování kořenů rajčat při pikýrování... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 20.3.2013
Pikýrujete ve stadiu děložních lístků nebo alespoň dvou pravých? A mohu příp. lehce zakrátit kořeny? Děkuji
Vytáhlé sazenice, 20.3.2013
Pikýrujete ve stadiu děložních lístků nebo alespoň dvou pravých? A mohu příp. lehce zakrátit kořeny? Děkuji.
Semena přešlá mrazem, 18.3.2013
Dobrý den. Zapomněla jsem přes zimu v zahradním domku semena jak zeleniny tak květin (ředkvičky, mrkev, kopr, salát, byliny,...). Má smysl je zkoušet letos zaset nebo rovnou koupit  nové? Díky.
Kedluben gigant pěstování, 16.3.2013
Takže jak poleví tyto mrazy, mohu vysévat ven? Nebo kdy vyséváte Vy?  Kryjete třeba provizorním foliákem nebo necháváte semena vlastnímu osudu?
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika