Příspěvky uživatele - 220.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vidlák meruňkový, 25.12.2014
Prosím, prosím, poraďte. Ještě doplním, že rozvětvující se vidličnatá ramena mají každá tak 3 cm v průměru, takže to bude na mnoho let, než provedu řez na čisto. Určitě se chystám udělat řez na jaře. Taky to rozvětvení svážu, aby ta stávající větev... celý příspěvek >
Pravokořenná višeň, 25.12.2014
Dobrý den, tak abych Vám to tedy osvětlil. Ten stromek jsem dostal od příbuzného, tomu ho na požádání vyryl jeho známý na zahradě. Je to odkopek od nějaké údajně obrovské višně (osobně jsem konkrétně tento strom neviděl, ale bylo mi řečeno, že je... celý příspěvek >
Opravný řez renklódy, 25.11.2014
Zdravím, stromaři! Mám trochu problém s renklódou sazenou letos na jaře. Tehdy jsem ji střihl, a asi za týden jsem střihl znova, že je to málo hluboké. Mezitím asi pupeny už narašily a ty nově zvolené většinou zaschly. Tak se stalo, že z jedné boční... celý příspěvek >
Vidlák meruňkový, 25.11.2014
Zdravím zahradníci. Mám tu čest na jaře nehezky zasáhnout do života meruňkového stromu, s vidličnatým rozvětvením hned z kmínku. Teď už má stromek tak 4 roky, takže zvažuji zahnův řez. Jak hluboký? Jo měl bych asi zmínit, že jsem ho letos přesadil.... celý příspěvek >
Pravokořenná višeň, 25.11.2014
Prosím vás stromaře o radu. Získal jsem zřejmě odkopek od pravokořenné višně, letošní přírůstky má docela malé, a květné pupeny. Protože měl opavdu málo kořenů, budu ho hluboko řezat. Jak hluboko můžu ríznout? Abych vám stromek představil, tak... celý příspěvek >
Burlat na Coltu, 25.11.2014
Buďte pozdraveni, zahrádkáři! Koupil jsem zákrsek třešně Burlat na podnoži colt. A zajímá mě, jak bude vzrůstný? Chtěl bych nějaké volné vřeteno, nebo čtvrtkmen, určitě s terminálem. Četl jsem, že strom roste dost do šířky, a tak si nejsem jistý,... celý příspěvek >
Jakou odrůdu zvolit?, 25.11.2014
Snad to bylo tím, že nikomu nechutnaly? Já třeba u višní vyžaduju alespoň trochu sladkou chuť, kyselky taky nemám rád.
Podpník colt, 25.11.2014
K tomu obrývání na Vás mám několik otázek. Koření hluboko ten Colt? A Přihnojoval jste? Nebo stačilo fakt jen obrýt?
Redukcia plodov na mladých stromov, 7.6.2014
Dobrý den, děkuji za odpověď. Broskve taky probírám dříve, než je propad, aby mi nebylo tolik líto těch větších plůdků. Nechám jich víc, a sem tam ještě nějaký časem utrhnu. Na jádrovinách jsem před propadem probral jenom spodní a slabé větve, které... celý příspěvek >
Redukcia plodov na mladých stromov, 18.5.2014
Zdravím všechny diskutující. Mám dotaz, do kdy je potřeba udělat doplňkovou probírku plodů, aby to ovlivnilo násadu květů a plodů na příští rok? Kdysi jsem to někde četl, a byl to docela brzký termín, možná ještě před přirozeným propadem? Nejsem si... celý příspěvek >
Rakytník - jaké velikosti dorůstá, 23.3.2014
Samce je dobré opravdu stříhat, ty samice raději moc nestříhám. Samec má totiž spoustu květů, a tudíž i pylu, takže okolní samice zvládně sprášit bez problému i při menším vzrůstu - tedy můžete ho udržovat zhruba tak velký, jako jsou samice. Pokud... celý příspěvek >
Rakytník - listy na čaj, 21.3.2014
Já chci nejdřív kustovnici zasít, a pak tedy zkusím i ty lístky, když říkáte, že by se to mohlo. Ten problém se špatnou chutí může být třeba způsoben nevhodnou přípravou. Popravdě řečeno ale nevím jakou chuť má takový čaj mít. Zkuste malou dávku a... celý příspěvek >
Má cenu ji zachraňovat?, 21.3.2014
Dobrý den, paní Zuzano, to jste si to trošku spletla. Já jsem fotky neposílal, to uživatel Zdenci, nikoliv já. Ale díky za informaci, je to možné že tomu kompost nesvědčí kvůli obsaženému dusíku. Takže když chci nějaké napadené stromy zachránit,... celý příspěvek >
Dál od Kuprikolu, 19.3.2014
Jak dlouho je použitelný Kuprikol? Trvanlivost je na obale psaná 2 roky. Je možné ho po vypršení této lhůty ještě použít?
Živý plot z rybízu, 19.3.2014
Záleží, jaké mají podmínky. My se třeba o rybízy moc nestaráme, jsou zarostlé, a když ne to, tak málo hnojené, a na těch starých větvích je to fakt bída. Ale za to možná můžou i mravenci, vyžírají totiž květy. Dave
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika