Příspěvky uživatele - 185.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Štepenie čerešní, 19.4.2015
chcel by som ešte povedať že v štepení nie som začiatočník. už pár rokov dozadu som štepil slivky, ringloty, jablone a marhule a nikdy som nemal problem všetky sa mi ujali. až teraz som 1x zaštepil čerešne a vidím že to nie je ono.
to s tými sáčkami mi príde ako dobrý nápad. ja som teraz keď už som videl že ten rast nejako stagnuje začal niekolko krát denne rosiť štepy vodou pomocou rozprašovača. aby mali väčšiu vlhkosť 
áno je to štepenie za kôru ale tu na záhrade som štepil pred mesiacom a to asi fakt ta miazga ešte nebola v plnom prúde ale tú v kvetináči som štepil len možno 2 týždne dozadu a kôra sa krásne odlupovala takže tam to už bolo OK si myslim 
Štepenie čerešní, 18.4.2015 Obsahuje fotku
dobrý deň,  pred vyše mesiacom som si na záhrade zaštepil čerešňu. dal som na ňu skorú aj neskorú odrodu. neviem ake odrody to presne boli pretože som ich odobral z dedkovej záhrady. puky sa zväčšovali a krásne sa zazeleneli ale nevyrástli.... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika