|
Příspěvky uživatele - 110.94
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou vybrat odrůdu na pálení?, 6.10.2015 A Durancie je lepší než Lipnická z pohledu lepšího aroma, nebo lepších výnosů, odolnosti stromu a větší toleranci při pěstování?
Planuji také něco zasadit a rád se nechám poučit. Zatím mám jen Lepotici, která ještě neplodí. |  | Lipnická švestka, 5.10.2015 Dobrý den, má někdo nějaké nové, aktuální informace o této odrůdě? Jestli letos někdo sklízel, a jak to dopadlo. Rád bych si objednal tuto odrůdu (n.v. 350m n. m., Plzeň Sever).
Děkuji |  |
|  | Elektrická řetězová pila - jakou doporučíte, 23.6.2015 Ještě doplním cenovou politikou Mountfieldu, asi je ale obecně známá :-D. Pilu jsem koupil v lednu za cca. 1800 Kč. Pak z nabídky zmizela a nedávno se opět objevila s atributem "novinka" a už stojí 3200 Kč ;-) |  | Elektrická řetězová pila - jakou doporučíte, 23.6.2015 Jsem majitelem Oleo-Mac GS 200. Ergonomie i výkon super, bohužel s pilou mám jeden zásadní problém - při nepoužívání a odložení do garáže z ní po pár dnech vyteče všechem olej. Co budu vyprávět, když jsem to nečekal, tak 3 deci oleje, který tekl přes... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|