|
Příspěvky uživatele - 5.102
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
udírna na zahradě, 28.7.2008 Chraň vás pámbů abyste dal topeniště pod udírnu, to potom neudíte, ale pečete s přídavkem kouře, topeniště min. 2m vedle udírny... |  | Natírání kmenu vápnem, 24.3.2008 Mě se naopak zdá, že se řasy začínají stále více prosazovat. Hlavně ruduchy. |  |
|  | TK, TZ, MT, Holder brzda vlečky, 28.1.2008  Souhlasím s panem Kohoutkem, že brždění přes lanko není úplně ideální. Mi jsme to vyřešili nájezdovou brzdou. Přikládám fotku této brzdy u starého vozíku, který jsme nedávno prodali. Tento systém máme použit i u originálního vozíku (lanko jsme... celý příspěvek > |  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 28.1.2008  Lidičky přece si nebudu dopisovat sama, přidejte se. A teď něco pro zasmání. Tato květina je taky domácí a myslím, že opravdu zdařilá. |  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 28.1.2008  Jako první připojuji obrázek květiny (bohužel mi vypadl název),ktéra ja schopna kvést dlouho a téměř třiceti květy najednou. |  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 28.1.2008 Máte doma nejhezčí druhy pokojových rostlin? Pochlubte se jejich fotkou, jménem a poraďte, jak o takovou rostlinu pečovat. Za zdařilé příspěvky předem děkuji. |  | Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?, 20.1.2008 My jsme mívali doma takové udělátko k ručnímu mlýnku (na kliku) - ze předu se odstranilo ta kulatá dírkovaná destička, místo ní tam přišel plech, který měl uprostřed asi 10 cm dlouhou trubku z plechu. Žádné uzenářství jsme teda neměli, ale na 5kg... celý příspěvek > |  | Papírák s velikánskými plody, 25.9.2007 Nevíte někdo, jak se jmenuje odrůda s velikými plody? Nedaří se mi ji nikde dohledat, ale viděla jsem ji. Děkuji Petra |  | Tařice - usýchá ve velkém, 6.8.2007 Prosím skalničkáře o radu.Pěstuji mnoho skalniček,většinou odrůdy běžných druhů.Ale nevím si rady zs tařicí,s tou drobnou,v květu má max.12-15cm.Nádherně vykvete,pak to odstřihnu a ona je pak celé léto ošklivá,nebo úplně zaschne.Některá okamžitě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|