|
Příspěvky uživatele - 237.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pálenka z černého bezu (koziček, bezinek), 17.8.2015 Dobrý den, měl jsem na mysli bezový květ ještě bez zralých červených kuliček kuliček. |  | Pálenka z černého bezu (koziček, bezinek), 22.6.2015 Tak výtěžnost byla 10 litrů na porvé si myslím že je to uspěch. Hned jsem naložil další sud který už lépe ohlídám. |  |
|  | Pálenka z černého bezu (koziček, bezinek), 16.6.2015 Děkuji za odpověď, ještě se chci zeptat koli by měl být obsah cukru a kdy se má pálit mám počkat až se potopí kvas?? dnes jsem měřil obsah cukru a mám zatím nula dnes mám sud naložený cca 12 den. |  | Pálenka z černého bezu (koziček, bezinek), 15.6.2015 Dobrý den,
chci se zeptat za jak dlouho se muže pálit až je cukr vyšší??? a kolik asi tak litru vykape na první pálení ze sudu cca 125 l. mám tam cca 10 kg cukru. díky |  | Destilát z kukuřice, 21.4.2015 Dobrý den, chci se zeptat kolik vyteče na poprvé litrů? Chtěl bych tento způsob vyzkoušet. děkuji. |  |
|
|
|