|
Příspěvky uživatele - 214.41
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou benzínovou sekačku do cca 10 tisíc, 6.5.2015 Zdravím,
tak sekačka objednána, nakonec jsme zvolili dražší model, sice má věci, které nevyužiji asi, jako boční výhoz či VARIO pojezd, ale v této kategorii, s šířkou sečení byla jediná s motorem B&S, který jsem chtěl, přeci jen přes 40 let... celý příspěvek > |  | Rýč a vytrhávač plevele Fiskars, 6.5.2015 Zdravím,
děkuji moc všem, já si říkal, že i když teleskop údajně drží, pevný je pevný, takže jsem objednal Xact špičatý velký (L)
Jo a na vytrhávač dlabu, co jsem četl, je to tak 50/50 a něco to stojí
Mějte se fajn.
Jarda
|  |
|  | Rýč a vytrhávač plevele Fiskars, 4.5.2015 Zdravím,
jen takový ještě jeden menší dotaz. Vybral jsem si rýč od značky Fiskars, co jsem studoval, nemohu prohloupit, jen se rozmýšlím mezi jednou věcí. Vybrfal jsem si špičatý teleskopický, páč když bude s ním někdy dělat přítelkyně, která má... celý příspěvek > |  | Jakou benzínovou sekačku do cca 10 tisíc, 4.5.2015 Zdravím,
tak tento týden to snad doladím a pak se pochlubím Vypadá to asi na to AL-KO a co jsem četl, tak bych chtěl jedině s motorem od B&S. Záběr 46cm a to má jen jedna, páč nemáme extra velkou zahradu a 51cm by možná bylo už... celý příspěvek > |  | Jakou benzínovou sekačku do cca 10 tisíc, 8.4.2015 Zdravím,
jen takový dotaz, jakou benzínovou sekačku byste mi doporučili do cca 10-ti tisíc? Koukal jsem na AL-KO, Hecht, atd. Přemýšlel jsem o mulčování, ale není to podmínka, šíře záběru je asi optimální kolem těch 42 cmboční výhoz asi nevyužiji... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|