Příspěvky uživatele - 20.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
spálené listy hrušně, 18.8.2008 Obsahuje fotku
ještě ta fotografie
spálené listy hrušně, 18.8.2008
Dobrý den.Prosím vás o radu. Můj strýc je bezradný se svou hrušní, kterou má již několik málo let. Je to zimní odrůda ale přesně nevím její název.Letos měla poprvé plody, které měly červenou barvu.Zdálo se, že se hrušni celkem daří až na to, že mu... celý příspěvek >
Kde najdu brambory se silnou opravdu bramborovou chutí?, 24.3.2008
pro p. Kohoutka :taky by mne zajímalo co to bylo za odrudu, Pro pí. s opravdu bramborovou chutí: nejlepší je pozhánět co nejvíce DRUHŮ brambor(třeba jej po pár kusech od známích nebo sousedů a nasadit) a po sklizni udělat degustaci.Ale pozor kvalita... celý příspěvek >
Sršně - jak na ně?, 24.3.2008
Včelař to asi nebude, protože ten ví, že šršeň umí udělat v úlu pěknou paseku.Přidám radu jak to dělám já: vezmu papírový pytel nebo igelitový a navečer, kdy už je klid ve hnizdě, navleču ho na něj a seškrábnu lopatkou, pytel uzavřu a budˇ je udusím... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika