Příspěvky uživatele - 216.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zpracovat nadbytek salátových okurek, 9.8.2014
Nakrájím je na kolečka jako na okurkový salát, promíchám s nadrobno nakájenou cibulí a pak zavařím ve stejném nálevu včetně koření jako nakládačky.. Chce to plnit sklenice přiměřeně, jinak by se tam nevešel žádný nálev a okurky by byly bez chuti.... celý příspěvek >
Díry v paprikách, 8.8.2014
U mě rozhodně slimáci - přistiženi při činu.
Slimáci, 6.8.2014
Právě před minutou jsem si připsala n aseznam nákupů obyčejné nůžky, jelikož ty moje "slimáčí" se mi rozbily. Stříhání porvádím už asi tři roky, poté, co jsem vystřídala řadu jiných metod. Dělám to ale večer, výhodu vidím v tom, že další noční vlny... celý příspěvek >
Rezavé listy na česneku, 27.7.2014
Patrně jste zasadil ozimou odrůdu česneku, která se má sázet na podzim.  Ta vám tím pádem už stroužky neudělá, sklidíte pouze jednu nedělenou palici. Když ji ale na pozim zasadíte znovu, v příštím roce už stroužky mít bude.
"Dženzgrív"? James Grieve, 27.7.2014
James Grieve opravdu tolik nemoučnatí, nicméně je to odrůda podzimní a v příznivých polohách opravdu dozrává v srpnu. Na mé rodné Hané tomu tak aspoň bylo. Ale ještě bych chtěla upozornit, že existuje James Grieve Red a podle mých zkušeností není... celý příspěvek >
"Dženzgrív"? James Grieve, 26.7.2014
James Grieve.
Uschlé konečky, 23.7.2014
Při příštím sekání, až tráva trochu povyroste, je tou nabroušenou sekačkou prostě uříznete.
Pomůžete s určení bylinek, 20.7.2014
U jedničky jsem napoprvé taky tipla tymián, při druhém pohledu trochu váhám, jestli to není dobromysl, rostlinka je taková vytáhlá. Rozmarýna je podle mě jasná, smil taky.
Hlávky salátu ukousnuté hned u země, 19.7.2014
Chtěla bych vidět kozu, která ukousne u země hlávku salátu a pak ji nechá válet. Králíci ani zajíci o salát nestojí, o srnách platí totéž co o kozách.  Tohle byla střelba hodně od boku. Nicméně pro zadavatelku - ta hlávka je opravdu čistě... celý příspěvek >
Reklamace semen, 18.6.2014
Hokkaido, zakoupené na jaře v běžném obchodě, ne supermarketu -  nevzešlo žádné. Máslová dýně -  vzešlo ze šesti semen jediné. Obojí od firmy Semo, které jsem po špatných zkušenostech s jinými výrobci až do letoška důvěřovala.
Bazalka pěstovaná společně s rajčaty, 17.6.2014
Pokud je tedy máte na balkoně a nejsou na dešti, tak postřik asi nebude potřeba, takže bazalce mezi rajčaty nic nebrání. Obzvlášť když řešíte nedostatek místa. I když stejně nevím, v čem bazalka rajčatům prospívá. Nicméně rozhodně neškodí.
Žloutnutí resp. zbělení na zahradě, 17.6.2014
Je fakt, že letos se popálilo kdeco, ale ta rajčata nejsou na celodenním přímém slunci, navíc si myslím, že už by to taky začalo schnout. Zkusím je zalít/postříkat zelenou skalicí a uvidím, i když převápněno rozhodně nemám. Spíš jsem si říkala,... celý příspěvek >
Bazalka pěstovaná společně s rajčaty, 16.6.2014
Mám podobný názor. Pokud budete rajčata stříkat proti plísni, nebudete moct jíst bazalku, pokud rajčata stříkat nebudete, s vysokou pravděpodobností z nich nic nebude.
Žloutnutí resp. zbělení na zahradě, 16.6.2014 Obsahuje fotku
Ještě jedno foto.
Žloutnutí resp. zbělení na zahradě, 16.6.2014 Obsahuje fotku
Já se s dovolením přidám s podobným problémem, u rajčat. Pokusila jsem se to vyfotit, snad bude vidět to žloutnutí - v mém případě ne zbělení. Zvláštní na tom je, že to dělají jen tři rajčata z devíti na záhonu. Před týdnem mi sice malá vnučka... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika