Příspěvky uživatele - 216.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zabíjíte slimáky?, 4.7.2013
Stříhám je vejpůl k tomu určenými vyřazenými nůžkami. Doplňkově rozšlapávám, napichuju na sebraný klacík, drtím mezi kameny - to když nemám nůžky po ruce. Ještě před lety bych v životě neřekla, že budu schopná něčeho tak hnusného (vypasený... celý příspěvek >
Džem z višni - odkôstkovanie, 27.6.2013
No, myslím, že s odpeckovávačem vám to půjde rozhodně rychleji a taková investice to zase není. Koupila jsem si ho kvůli pár kilům ročně na marmeládu a nelituju. Případně můžete zkusit, jestli by vám ho někdo v okolí nepůjčil.  Do deseti kil... celý příspěvek >
Jak na kunovite selmy? zerou vajicka i slepice, 21.6.2013
Jenom upozorňuji, že použití želez zakazuje zákon. Povolený je odchyt do sklopce (a následný odstřel).
Jak nejlepe uskladnit redkvicky?, 21.6.2013
Já to vyzkoušené mám, funguje to, ale ukládám je tak, že ve vodě je jenom ta spodní část s kořínky, nejsou celé ponořené.
Rajciny, cierne skvrny na listoch, 13.6.2013
Taky bych je nechala, osobně nepamatuju, že bych někdy měla listy rajčat dokonalé a bez poskvrnky, vždycky se na nich nějaké flíčky objeví. Opravdový malér je snad jenom plíseň, tu hlídám jako ostříž.
Kdy nejpozději lze zasadit brambory, 10.6.2013
Říká se, že na Annu se můžou znovu sázet ranné brambory. Ale loňskou sadbu, ne ty čerstvě sklizené. Chci to zkusit letos, aspoň na kousku, tak uvidíme. Takže ty vaše by to mohly zvládnout.
Poškození Roundapem, 9.6.2013
To chcete říct, že jste postříkal již vyrašené brambory? Stříkal jste je z letadla, že jste je neviděl? Brambory v zemi, tedy hlízy pod povrchem, nemůže postřik roundupem zasáhnout. 
Postřik na rajčata ochranná lhůta, 8.6.2013
Asi se kvůli dlouhé ochranné lhůtě málo prodával...
Rajčata - skvrnité listy - je to plíseň?, 4.6.2013
Že by nějaká urputná septorióza?
Rajčata ven?, 1.6.2013
Že se mi nelíbí extrémní zima a mokro neznamená, že toužím po extrémním suchu a vedru. Chci aspoň trochu normální počasí, co je na tom divného?
Ferramol neúčinkuje?, 1.6.2013
I já sypu ferramol třetím rokem a stále s úspěchem. Slimáci po něm zcela evidentně mizí/hynou.  Bez něj bych měla sežranou zahradu za dva dny, jsme na okraji vsi, je jich tu spousta a z okolí stále lezou další. U vanishe a mesurolu se jednak... celý příspěvek >
Rajčata ven?, 31.5.2013
A za chvíli jsou tu vánoce... Snad mi stihne dorůst a uzrát aspoň jeden vijan račat, snad. Ale jisté to není.
Bariera proti slimakum ze sousedni neudrzovane zahrady, 29.5.2013
Neodpudí. Alespoň u mě ne, mám velký keřík tymiánu a s oblibou se pod ním přes den ukrývají. Denně je tam nacházím a likviduju.
Malinik vadne a zloutne, 29.5.2013
Odkud je zemina, do které jste ho přesadili?
Prasklý kmen u třešně, 26.5.2013
To je nesmysl. Mechy ani lišejníky nejsou na dřevinách parazitické, neživí se žádnou částí rostliny ani neodčerpávají žádné živiny.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika