|
Příspěvky uživatele - 178.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Geotextilie na skalku ano ci ne?, 11.6.2015 Jéé, ono se mi to připojilo blbě, je to reakce na pana S.P., CH. |  | Geotextilie na skalku ano ci ne?, 11.6.2015 To o čem mluvíte, jde možná v zelenině, ne na hektarovém pozemku s květinovými záhony a ne ve skalce. Práce se nebojím, celý den nedělám nic jiného, jsem zahradnice |  |
|  | Geotextilie na skalku ano ci ne?, 11.6.2015 To jste ale asi nezakládal zahradu na zanedbané louce U nás se totální herbicidy použili xkrát, přes to 10let od založení zahrady s pýrem a přesličkou bojuju... vyhrávají ti dvaO náletech z okolí nemluvě. Lehko se pleje, když jste v zástavbě... celý příspěvek > |  | Prosím o identifikaci keříku a kytek, 10.6.2015 Lído, omlouvám se, ale v kytce jste se zmýlila, asi jste si nevšimla listů. Dovolím si opravit, je to kopretina řimbaba (tanacetum coccineum) Konvalinka |  | Identifikace kvítí?, 8.6.2015 Jestli tam někdy byla fuchsie, tak s tou je amen a máte tam jen luxusní, opečovávaný plevel |  | Geotextilie na skalku ano ci ne?, 8.6.2015 Půda před založením záhonu(jakéhokoliv)se nejdříve pečlivě postříká totálním herbicidem proti plevelům, proti vytrvalým, jako je třeba ten pýr, i dvakrát, třikrát za sebou. Geotextilie se nedává, stejně se vám tam budou uchytávat plevely náletové a... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina, 8.6.2015 Vrbovka, možná malokvětá, ale tím už si jistá nejsem. Mám ji kolem jezera... nedobrovolně |  | Vápnīk, 6.6.2015 U nás je půda jílovitá, písek vůbec, spíš samé kamení. Ale možná na tom, co píšete něco bude... část těch našich,,kopečků", jsme naváželi půdou z jiné části kraje, kde je půda písčitá, jak píšete. Nepamatuju si která je ta naše a která je ta... celý příspěvek > |  | Rybičky v jezírku umírají, 5.6.2015 Nejsem odborník na ryby ani jezírka, jezero máme, ale velké, s přírodním přítokem i odtokem, takže provzdušňování a čištění vůbec neřeším. U vašeho, jelikož je malé a na slunci, bych tipnula, že se voda přehřívá a tím i rapidně klesá kyslík a ani... celý příspěvek > |  | Vápnīk, 5.6.2015 Trávník se seká, tam s přesličkou problém nemám, či jen minimální, jde mi o záhony květin - nějak ji vypudit odsud. Psala jsem, že samozřejmě nemíním přidávat vápník k rododendronům a tu mi došlo: to je snad jediné místo, kde neroste! Máte s tím... celý příspěvek > |  |
|  | Vápnīk, 5.6.2015 Nikdo neví? |  | Vápnīk, 4.6.2015 Přidám se k dotazu s dovolením, když už se to tu řeší. Pozemek se mi postupně zamořuje přesličkou, prorůstají mi doslova celá květinová rabata. Zkoušela jsem ťupat štětečkem špičky Garlonem - práce šílená, ale ani po několika aplikacích to nepomohlo... celý příspěvek > |  | Poškozený ořešák (Mars). Co s ním?, 1.6.2015 Nejsilnější větev... píšu to jak hotentot, ale jsem si to opravila, aby to bylo srozumitelnější a nevšimla si, že ne všechno |  | Poškozený ořešák (Mars). Co s ním?, 1.6.2015 Nejsem sadař-ovocnář, ale já bych vybrala jednu nejsilnější větví z těch hornějších, těsně pod tím, jak se trochu kroutí. Zbytek vylámala, původní kmen uřízla a táhnula nový špičák z této větve. V průběhu roku vyštipovala rašící boční. Po dosáhnutí... celý příspěvek > |  | Pomoc pri identifikaci rostliny, 30.5.2015 Zkuste hledat mezi pepřinci (peperomia) připadne mi.. |  |
 |
|
|
|