Příspěvky uživatele - 186.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky a feferonky, 17.9.2009
Podle tohoto receptu jsem nakládal kozí rohy odrůdu Beros a mohu říct, že se velmi povedly... ale jistě by se dal vylepšit, úpravou množství cukru, nebo sladidla. Deko jsem přestal používat od doby, co se ke mě dostalo několik balíčků deka, jež ve... celý příspěvek >
Pěstování cimbidia, 17.9.2009
Není nutné pěstovat zrovna Cymbidium, orchidejí do teplého obýváku je dost. Cymbidia chtějí spíše letnění a místnost s 5 - 15°C, taky hodně místa. Karlos.
Lilie - přesazení, 14.9.2009
Uvádí se asi tři roky. Potom se ale opravdu postupně zmenšují a květů ubývá. Karlos.
Kvas smrdí podobně jako ředidlo, 14.9.2009
Asi tam máte aceton. Karlos.
Jak vypadají plody myrobalánu?, 7.9.2009
Díky! Myslíte že pro ostatní švestky, nebo pološvestky, jako wangenheimova, čačanské, valjevka a td., je rovněž slivoňová podnož lepší?U souseda jsou na myrobalánu ty přírůstky tak 1,5 m, prostě vrba. Jemu se to nějak nelíbí a mě taky ne. Karlos.
Jak vypadají plody myrobalánu?, 7.9.2009
Měl bych dotazík. Netušíte který z myrobalánů by mohl být lepší v rámci afinity, zda-li žlutý, nebo červený? Třeba je to jedno. 1. U nás na valašsku se většinou švestky pěstují jako pravokořenné odkopky. Co si myslíte o semenáčích domácí, s... celý příspěvek >
Hruškové recepty, 4.9.2009
Pokud jde o sušené hrušky na frgál, tak ty se tuším nejprve vaří, pak se pomelou, přidaj se povidla, koření... Karlos
Množení muškátů, 3.9.2009
Namíchejte hrubou čistou rašelinu např. s perlitem, dejte do truhlíku, nebo sadbovačů, napíchejte řízky, zalejte previcourem, přetáhněte přes to folii, zabraňte přímému osvitu., hotovka. Karlos.
Anturie a zelené květy, 31.8.2009
Normální spíš je, u andreanum hybridů, že toulce zezelenají jak stárnou, jak zrají semena. Jste si jistá že jsou zelené právě nové květy?  Karlos.
Jaká nemoc mé broskvoně?, 31.8.2009
Není tam sviluška? Karlos
Durman - žloutnou listy, 18.8.2009
Brugmansie potřebují velkou nádobu. Pokud je nacpaná v malé, a na slunci, tak rychle vysychá, trpí nedostatkem živin a má malé nažloutlé listí. Dobře zalévaný a hnojený, v opravdu velké nádobě obvykle vypadá dobře i na slunci. Celodenní úpal mu ale... celý příspěvek >
Zbělání květů lilií, 18.8.2009
Asi Vám vychcípaly. Barva se totiž u lilií, podobně jako u tulipánů nebo primulí nemění! U tulipánů může jit o virovou pestrokvětost, ale opravdu genetiku pěstováním lilií nepozměníte. Netvrdím že neexistují různé mutace, ale to nebude tento případ.... celý příspěvek >
Letos zasazene sazenicky, 18.8.2009
Já nemám stále drátěnku, všude tam kde jsou rostliny vína a dle mého jde o to, abyste zakrátilvýhon nejméně kousek za délkou budoucího ohnutého výhonu. Vemte si 60 cm výšku k prvnímu drátu pak něco co povede vodorovně, a za touto délkou to klidně... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 17.8.2009
Taky jsem zkoušel hledat, ale nic a nic. To Clerodendrum asi ne, teda nezdá se mi to... tyhle listy jsou hrubší, větší... Karlos.
Podnož pro hrušeň, 11.8.2009
Zde je uvedeno, jaké odrůdy se hodí na semenáč. Já osobně jsem vysel semena valašských pláňat nižšího vzrůstu, s kulatými, malými plody. Nevěřím že dosáhnete očkovací tloušťky první rok, i kdybyste předpěstoval za oknem. Osobně si myslím, že i kdyby... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika