Příspěvky uživatele - 60.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Surfinie - kdy lze ještě zaštípnout, 11.6.2015
Prokonzultuji to doma s manželem, i on se jimi kochá :) 
Nejsou samozavlažovací, ale udělala jsem na dně drenáž ze štěrku překrytého netkanou folií a na to pak hlína, sazenice, hlína. Ta hlína si dost sedla, to máte pravdu, taky jsem si toho všimla. Dneska jsem jí u všech truhlíků dosypávala. A jestli jsou... celý příspěvek >
Je to přesně jak píšete... živiny jsou v tomto substrátu tak na 6 týdnů a já opravdu začala hnojit o maličko dříve.. všimla jsem si toho totiž až pozdě :/ V návodu hnojiva je psáno, že se mají hnojit každých 14 dní, jedno víčko na 2 litry vody..... celý příspěvek >
Zčíhla jsem vám je všechny a máte je krásně bohaté, tak jak by se mi právě líbily.. a pak už je jen nechat růst a růst... Takže říkáte zkrátit na stejnou délku jako jsou ty vaše v truhlíku? Mi pukne srdce! 
Surfinie - kdy lze ještě zaštípnout, 11.6.2015 Obsahuje fotku
No tak to bych byla ráda, kdyby se povedly i bez toho štípání hlaviček.. Tady jsou fotky, abyste viděla, jak vypadají. V reálu bych řekla, že působí hustějším dojmem, než na fotkách, ale i tak mi přijdou málo obrostlé.. Posuďte sama.. A můžete se... celý příspěvek >
Hnojivo tekuté přímo pro petunie a surfinie od značky Agro, substrát pro pelargonie a jiné balkonové květiny. Zalévám je tak, aby nepřeschly, ale ani aby nebyly přemokřené. Jak často, to vám neřeknu, je to podle počasí. Sazeničky jsou v 60 cm... celý příspěvek >
Surfinie - kdy lze ještě zaštípnout, 10.6.2015
Dobrý den, jsem naprostý začátečník a potřebuji poradit. Letos na jaře jsem si koupila sazenice surfinií. Už jsou venku za oknem a celkem se rozrostly. Doteď jsem si myslela, jak mi krásně nerostou, ale oproti fotkám jiných pěstitelů, si připadám... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika