Příspěvky uživatele - 45.53

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
gunera - jak pěstovat?, 25.5.2008
Koupila jsem si semínka rostliny gunera-trvalka-exotická, obří rostlina.Semínka se měla namáčet před vysetím v jarové vodě, aby se zbavila voskového povrchu.Namáčela jsem, vodu denně měnila a pak vysela pod folii s ostatními semínky.Ostatní už... celý příspěvek >
Acer palmatum, 25.5.2008
dobrý den, měla jsem japonský javor-červený kultivar 2 roky, ale letos mi jej okousala srna.okousané listy jsem tedy ostříhala, nechala očka s pupeny, ale nic nevého nepřirostlo.Nevíte někdo, zda se ještě vzpamatuje?Děkuji.
Magnolie, 24.3.2008
já mám magnolii 3tím rokem, ještě nekvetla, byla koupena v Hornbachu jako prokořenělý stromek v květináči cca 25cm průměr.Tuto zimu, nechápu proč, mi zmrzla, ačkoliv vše bylo jako v předchozích letech a dokonce ani nebyla tak velká zima.A to jsem v... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika