Příspěvky uživatele - 175.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak granulovaný kravský hnůj, 18.1.2013
Mám již hezkých pár křížků, ale krtonožku jsem viděl jen jednou u souseda. Ty také běžně nežijí na intenzivně využívaných zahrádkách. brousek
Kdo má možnost, a tady skutečně jde jen o možnosti, může do pařeňáku, či skleníku k vytápění použít odpadovou jutu. Znal jsem zahrádkáře co ji používal, měl dokonce skleník postavený v modulu lisovaných balíků. Kdo tyto možnosti nemá, musí využít... celý příspěvek >
Jak víte, že ve vaší kamenité půdě nejsou bakterie, ty jsou všude. A jestli máte problém s hnojem, vůbec se nevzrušujte. Nikde neni napsáno, že ku zlepšování půdy je nutné použít statkových hnojiv, ty také nejsu zadarmo, navíc manipulace s obrovským... celý příspěvek >
Nevím jestli máte pravdu. To co vychází z živých organismů je kyselé povahy. Proto také nelze pěstovat hnojňáky, chcete-li kaliforňáky, v čerstvém hnoji. Hnojením statkovými hnojivy se zvyšuje kyselost půdy a proto se další rok vápní, nebo používají... celý příspěvek >
Můžete sušit a před použitím a skladováním v igelitových dobře uzavřených pytlích rozdrobit. Větší část dusíku, ovšem ztratíte. Třeba např pod amarylis(ne nahoru), neexistuje nic lepšího. brousek
Kolik slepic na kohouta?, 16.1.2013
Poptejte se v okolí, teď je doba zimních výstav a prodeje chovného materiálu drobného zvířectva.
Mám zahradu 1000 m2 a v ní ovocné stromky - mohu chovat kozy?, 14.1.2013
Četla jste to špatně. To platí pro ovce.
Říje kozy hnědé krátkosrsté, 14.1.2013
Přestože je pozdě, tak aspoň pro ostatní - nepřipouštět. Je příliš mladá a je zvýšené riziko porodních komplikací. Neodělil jsem kozlíka, přišel jsem o kozlenku i kůzle. Situace se dá zachránit císařem. To si musí chovatel rozhodnout sám, co je... celý příspěvek >
Moze nevykvetly petour na kompost?, 14.1.2013
Všechno co mechanicky vypleji - pokopu, nechávám na místě. Vlastní technologie jednocení: při této činnosti dělám vyjimku a postupuji dopředu, protože jsem pravák, začínán tak, že postupuji po záhonku a po pravé straně mám jeden řádek jednocené... celý příspěvek >
Starý holubí trus, 14.1.2013
Je to české guano.
Popel na zahradu?, 13.1.2013
Toje sice všechno krásné. Nedozvěděl jsem se, ale co zůstává v popeli, jak je to vázané, nebo jak se to uvolňuje, jestli to přijímají rostliny, jak a které a jak to může škodit konzumentům. Arniku a jiné podobné organisace, považuji za účelové,... celý příspěvek >
Listy ořešáku do kompostu?, 13.1.2013 Obsahuje fotku
Přestože čumím, musím konstatovat, že autor to svelikostí lehce přehání. Tvar tělesa visícího roječku bych přirovnal špíše ke tvaru vejce a to může být ještě zploštělé. Na výšku to má max 17cm a největší šířku max12cm.Velikost včely počítá cca o... celý příspěvek >
Listy ořešáku do kompostu?, 12.1.2013
Pánové P.Z. a Jane pěstiteli, včelařil můj staříček, otec i já včelařím, včelstva ve všech případech měla v blízkosti ořešák. Mám již přes sedmdesát a ani já a ani mí rodinní předchůdci nikdy roj na ořešku neviděli. Pokud to nedoložíte řádnou... celý příspěvek >
Popel na zahradu?, 12.1.2013
Napsal jste: Bojím se síry a dalších věcí jako těžkých kovů a toxických látek při nedokonalém spalování,           Mohl by jste tyto látky vyjmenovat, tedy alespoň částečně, ať víme na čem... celý příspěvek >
Listy ořešáku do kompostu?, 12.1.2013
Jak to myslíte - včely se na něm rojí. Můžete doložit fotem, abychom byli všichni znalejší. Jinak si můžeme myslet, že si vymýšlíte.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika