|
Ekodotace na motor Vari XP-200, 26.3.2015 Když už trváte na dělení na syntetiku až minerál tak opdověď k výše uvedenému odkazu je, že se jedná o "plnou syntetiku a prodlouženým intervalem výměny". Pokud by jste byl odborník, pak by jste argumentoval, že není traktor jako traktor a některé... celý příspěvek > |
 |
"Montáž" kamenné kaskády, 26.3.2015 Já bych do PUR pěny nešel,
Pokud nevadí zakalení, je dobré že můžete do rozestavěného bentonitového korýtka pustit vodu apokud to nevyhovuje, tak dopasovat "aby ta voda přeskakovala přes ten placák", "aby mi tady v tůni vzniknul... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Obyčejný rýč (i fiskars) vs. bronzový, 26.3.2015 Mám dojem, že nám EU zakázala olovo do benzínu, hliníkové nádobí a...
takže nastává příhodná doba na nákup bronzového nářadí, než nám ho kvůli obsahu mědi (nadlimitní), cínu (limitní až nadlimitní) a volova (zásadně nadlimitní) také zakážou. Pak... celý příspěvek > |
 |
Ekodotace na motor Vari XP-200, 26.3.2015 nevím co myslíte tím zájmenem a termínem která (mimo ČR) není užívaná. |
 |
Ekodotace na motor Vari XP-200, 26.3.2015 Ono můžete machanikovi říkat cokoliv, profík pochopí a nebude se Vám snažit vysvětlovat proč dal ten nebo jiný olej. V tomhle jsou občas ženský lepší. řeknou jednoduše "chci vyměnit olej" a "kolik platím". Nebo snad v restauraci při objednávání... celý příspěvek > |
 |
"Montáž" kamenné kaskády, 26.3.2015 ... 5 kg pytlík bentonitového kočičího steliva rozmícháte s vodou na plastické bláto, smícháte s 30 kg praného říčního písku a do takovéto malty lepíte kameny nad folií s geotextílií. Pak mezery prosypete ještě jemným kačírkem 4-16 mm a přikryjete na... celý příspěvek > |
 |
Šířka cypřišku leylandii a cypřišku lawsonia, 26.3.2015 v šířce - najděte si obrázky na G. |
 |
Kompaktni úzký jehličnan - rychlejší růst, 26.3.2015 Nejužší jsou některé z variet jalovce obecného a jalovce skalního (nebojte, tento nehostí rez hrušňovou), sloupovité formy Tisu a hned za nimi je cyprišek lawsonův.
|
 |
Ekodotace na motor Vari XP-200, 26.3.2015  neměli psát "minerální olej", ale to co píše rafinerie "ACEA A1", protože pokud by jste to dal do vetrána, který vyžaduje minerální olej, tak jej zničíte (motor vyrobený před rokem 1960).
|
 |
Jak vylovit ryby? Pokud možno bez háčku, 26.3.2015 na háček je to strašně pomalé,
To berete jen po jedné a musíte ji sundávat z háčku. |
 |
|
 |
Jak vylovit ryby? Pokud možno bez háčku, 26.3.2015 Pokud ryby reagují na krmení, není nic jednoduššího než nechat dva dny vyhladovět a při krmení vysbírat přebytečné ryby podběrákem.
Pro úplný odlov je dobrý ten agregát, ale je to jen jiný způsob, jak ryby dostat bez krmení k hladině a vysbírat... celý příspěvek > |
 |
Ekodotace na motor Vari XP-200, 26.3.2015 jj s tím čerpadlem u XP-200 to sedí . Já jen čekám, kdy někdo napíše že si tam dá lepší filtr na olej.
V komunální sféře je možné, že mění olej i víckrát ročně. No, mně to hrozí jenom za prvních 18 měsíců, páč to bude úvodní záběhový,... celý příspěvek > |
 |
Ekodotace na motor Vari XP-200, 26.3.2015 nepochopil jste - od roku 1998 je ve všech flaškách evropských výrobců olejů to, co se v 80tý letech nazývalo plnou synterikou. Pokud píšete názvy minerál,... atd., je to jako kdybyste citoval zdroj "ve šenátu je 10× více železa než ve šťovíku za... celý příspěvek > |
 |
Kde seženu medvědí česnek?, 25.3.2015 skoro ve všech vlhkých listnatých lesích a hájích. Když se budete bezcílně procházet po lese v době kvetení ČM, pak to poznáte i doslova se šátkem na očích kde roste.
|
 |
Kultivátor Mac Allister, 25.3.2015 Já bych vyměnil olej v převodovce a přečetl si návod. Někdy je hobby stroj hobby strojem jen proto, že po 20 minutách práce si musíte dát více než hodinovou pauzu kvůli nabití baterky nebo zchladnutí tepelně namáhaných částí stroje/nářadí. Jakmile v... celý příspěvek > |
 |