Příspěvky uživatele - 48.212

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postup před rozhrnutím nové ornice, 10.6.2015
Tak se do toho pustte! Zhruba takto velkou plochu po stavarich jsem ručně vyčistila sama za několik dni, a to jsem jenom ženská :-)
Postup před rozhrnutím nové ornice, 9.6.2015
Jestli máte 360 m2 pozemku (a ne 3600 m2 :-)  ) dala bych si tu práci a napřed ho vyčistila ručně, pak nechala přeorat rotavátorem a opět ručně dočistila, případně pak vylepšila pískem, kompostem (mezitím si ho můžete vyrobit) nebo zahradnickym... celý příspěvek >
Založil jsem kompost, 9.6.2015
Máte-li na zahradě stromy, tak je obryjte - udělejte kolem nich mísy a drny hodte do kompostu. Část posekane trávy můžete příště dávat do těch mis kolem stromů. Rovněž do kompostu přihazujte rostlinne zbytky z kuchyně, lepenku, koňské bobky... Větve... celý příspěvek >
Jahody, 9.6.2015 Obsahuje fotku
Co třeba je okopat, pořádně zalít, pohnojit kobližkama, které fungují zároveň jako mulč? Možná by se ještě na čas vzpamatovaly. Svoje jahodniky jsem teď svázala provázkem, aby se jahody neválely po zemi.
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika