|
Příspěvky uživatele - 220.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výroba moštu, 12.2.2015 Množství zpracovaných jablek jsem nevážil, ale troufnu si tvrdit, že to bylo podstatně víc než metrák. Spíše násobek tohoto množství. Prakticky veškerá jablka ze tří zákrsků postupně odrůdy Šampion, Rubín a Bláhovo oranžové. Meruněk bylo letos méně... celý příspěvek > |  | Výroba moštu, 11.2.2015 Také mám velkou zahradu a pokud je úroda, sklízím jablka, meruňky a jiné plody v množství, které nezkonzumujeme. V roce 2012 jsme koupili šnekový odšťavovač značky Hurom. Značku uvádím jen pro úplnost informace a je pravděpodobné že u šnekových... celý příspěvek > |  |
|  | Biool, 30.6.2014 Dlouhou dobu mne trápí saví škůdci na jahodách (asi roztočík) a vyzkoušel jsem jak Sumithion super, tak i Vertimec 1,8EC, dokonce jsem jahody zlikvidoval a objednal nové, které jsem nasadil na jiný záhon, nic nepomohlo. Postřiky sice účinkovaly ale... celý příspěvek > |  |
|
|
|