Příspěvky uživatele - 38.115

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 18.3.2016
Já zakoupil 4 slivoně s mírně povrchově poškozenými letorosty. Podle prodejce bylo poškození od krup.  Takto poškozené byly slivoně v celém zahradnictví. Vůbec neprospívaly, přírůstky max. 5cm a na nových letorostech stejné skvrnky. Zjistil... celý příspěvek >
Mšice na rybízu? Jak na ně?, 13.6.2015
No, kdyby bobule opadaly, budou dole na zemině... - ale prdlajs, to k Vám přiletěly "vozobejbobule", jak já říkám, a pěkně si napakovaly zobáky! Mám tu teď stejný problém, koupil jsem si stromkový červený rybíz, co miluju, zasadil, hnojil,... celý příspěvek >
Mravenci v zeleninové zahradě, 13.6.2015 Obsahuje fotku
Jo, a taky pěkně vyžrat jahody, měl jsem veliké, krásně červené na povrchu a když jsem je pak šel sežrat, tak v nich byla dírečka a tisíc brabenců, a vevnitř prázdno! A všude v jahodí dírky v hlíně a pěkný hemžení rezatejch, hlavně vpodvečer. Já jsem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika