|
Příspěvky uživatele - 5.48
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak ostřihovat špičák?, 23.3.2008 Nevím, čemu říkáte vrůstnější jabloň. Na M9 to bude spíš keř než strom. Musíte u ní mít pevný kůl, jinak se vyvrátí.
Pokud budete zakládat korunku, počítejte s tím, že ze dvou pupenů pod terminálním vyrostou letorosty v ostrém úhlu, které bude... celý příspěvek > |  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 5.2.2008  Děkuji za rady. Ještě jsem ale zapomněla napsat, že mi bělá okraj květináče nahoře a dole do výšky pokud naleju vodu a i miska pod květináčem. Napadlo mě právě, jestli to nebude vodou. Dneska mě ale začal trápit větší problém a je mi to trochu líto.... celý příspěvek > |  |
|  | Výběr křovinořezu, 2takt vs 4takt, 15.5.2007 Mam podobny problem, do uzsiho vyberu se mi dostala Stiga SB 40 a Marunake TH43DX (oboje 2-takt). Ma u podobne kategorie smysl uvazovat o 4-taktu? |  |
|
|
|