|
Příspěvky uživatele - 33.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová pila s elektrickým startérem, 11.6.2015 Souhlas, ta pružina s pružinovým bubnem by byla větší zátěží než ten eletrickej motorek, navíc zdrojem dalších vzteklostí... U mých pilek - HUska 261(babička-již mě opustila), Stihl 510 E - moje krasavice(ale taky babička, ale furt ve formě/jako... celý příspěvek > |  | Motorová pila s elektrickým startérem, 11.6.2015 Jo, jo, to bylo u těch prvních typů, pak to Rusáci vyřešily trošku progresivněji (jó, mimochodem víte, že prvho turbínovýho Messerschmitta roztáčel Zweitackten, kterej se pak v úpravě montoval desetiletí do Trábošů..?), a to, že místo toho... celý příspěvek > |  |
|  | Motorová pila s elektrickým startérem, 11.6.2015 Hmmm, já si to myslel, že to nikdo "nevymyslel"...-nikde jsem to nevygůglil. To navrhované řešení je sice dobré - dědek takhle startoval Zetora 25, že do kliky vepředu strčil takový čůro, stoupnul si na tu "strojovnu", aby se to nepřevracelo, byl tam... celý příspěvek > |  |
|
|
|