Příspěvky uživatele - 2.73

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy stříkat švestku?, 5.5.2013
Kdyby většina a něco zůstalo. Mám ryngle a švestky 6 let po výsadbě. Stromy krásně vzrostlé, vždy krásně kvetou, ale nikdy ani jeden jediný plod. Tak jsem rád, že jsem konečně letos přišel na to, že to může být pilatkou a postříkal to.
Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 28.4.2013
Na podzim jsem z e-shop Na Zázvorce objednal borůvky, rybíz, ostružina a maliny. Vše OK - roste. Minulý týden mi došla další zásilka - 3 stromky, borůvky a maliny - opět vše OK, stromky jsou už zasazené a krásně pouštějí listy. Vše bylo pěkně... celý příspěvek >
Koupit křovinořez OleoMac 746T nebo 753T?, 10.1.2013
Vzhledem k tomu, že spousta lidí už dnes nemá ani maturitu z matematiky a mladí tvrdí na školách všeho druhu, že matematiku pro život nepotřebují, tak proč by Mountfield nemohl zkusit vytáhnout od takových lidí peníze na svou akci s benzínem. Kdo si... celý příspěvek >
Nůž, 22.12.2012
Pokapat brzdovou kapalinou a počkat pár minut, pak to půjde povolit. Jinak taky jde vzít "dremelku" a kotoučkem nabrousit přímo na sekačce, bez demontáže.
Jaký křovinořez na menší louku - do 5tis, 23.11.2012
Stihl fs40 je přece vyžínač a s takovými rukojeťmi se nedá sekat ničím jiným, než strunou. Na sušení pěkného sena to pak není. Aby křovinořez sekl skoro jako kosa, tak je nejlepší trojramenný kotouč. Vyzkoušel jsem několik druhů kotoučů, ale... celý příspěvek >
Něco žere mrkev a petržel ještě v zemi, 6.11.2012
Hryzec vodní, který decimuje stromky ožíráním kořenů a u zeleniny žere kořeny, že zůstává nať. Byli jsme s kolegou už bezradní - všechno podryté, trávník jako houba. Nepomáhaly jedy a další způsoby. Našli jsme na internetu past na hryzce - SWISS CAT... celý příspěvek >
Sněžná fréza, 4.11.2012
Po zkušenostech s jedním malotraktorem preferuji nákup za dobrou cenu, co nejbližší servis, možnost např. odvozu či opravy na místě.Pak se zajímám o značku. Mnoho dílů v rúzných značkách je unifikováno a pochází od jednoho dodavatele. Výrobci to dnes... celý příspěvek >
Zahradní traktor z bazaru?, 4.11.2012
Jsou lidi, kteří mají věc rok - pár hodin provozu a vypadá, jakoby ji používali 10 let (měl jsem takového tchána) a jsou lidi, kteří se o stroj pravidelně starají. Stačí se podívat na fotografie v inzerci. Např. prodává se mulčovač, prý málo... celý příspěvek >
Jak na krtka, 28.9.2012
Krtek je oproti hryzci břídil.
Hryzec, 28.9.2012
Konečně jsem je začal likvidovat - past SWISS CAT.  Je sice drahá, ale plašič či jed také. Past se neopotřebovává, ale hlavně je zabíjí. Je to mnohem lepší, než všechny jedy, plašiče, smrady, voda, sklo atd. Ty mrchy žerou všechno. Koupil jsem... celý příspěvek >
Jakou koupit sněhovou frézu, 24.9.2012
Sníh je v našem současném podnebí nejistá komponenta, kromě snad horských oblastí. Loni jsem např. svou sněhovou frézu vůbec nepoužil. Stačilo obyčejné hrablo. Takže 25.000 Kč za frézu na sníh je moc. Max. tak 15.000 Kč. Mám Vega 551Q s motorem... celý příspěvek >
Malotraktor Tip Robot zkusenost, 24.9.2012
Příslušenství mezi značkami Vari, Robot a Mountfield jsou dost zaměnitelná, ne možná všechno, ale značná část ano. Já sám jsem některé věci v Mountfield dokupoval - když měli akční slevy. Bylo to mnohem levnější než od TIP i Vari.Příslušenství od... celý příspěvek >
Malotraktor Tip Robot zkusenost, 19.9.2012
Mám Robot s motrem BriggsStratton 6,5 HP, serie 825 Intek Pro, převodovkou 3+1 na kolech 14" od roku 2008. Mám k němu jednobubnovou sekačku. Dvoububnovku jsem nechtěl, protože někdy tráva přeroste a dvoububnovka se pak prý ucpává. Seče se s tím... celý příspěvek >
Co právě sklízíte v r. 2012?, 13.9.2012
Nesklízíme nic z ovoce, skoro vše pomrzlo 18.5. a co zůstalo, tak nyní spadlo vlivem sucha.
Výměna osy u sekačky Mountfield MTF 4820 PD, 9.9.2012
Celkově kvalita zboží klesá všude. Je to kapitalistická honba za minimálními náklady a maximalizací zisku. Podobné problémy mám s výrobkem české firmy. Špatný servis - prodejce přestal s výrobním závodem spolupracovat, jiný prodejce to odmítá... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika