Příspěvky uživatele - 9.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozvod vody po zahradě, 3.5.2015
Teoreticky konstantní je, jen když není průtok. ... a oba konce hadice jsou vzájemně ve stejné výšce. Pak je shodný (to je vhodnější termín, než konstatní) nejen teoreticky, ale i prakticky. Teorie a praxe spolu musí souhlasit. Jinak je teorie... celý příspěvek >
Jak rozmnožit sedmikrásku v trávníku, 1.5.2015
Prodávají se i semínka klasických bílých jednoduchých sedmikrásek. Ale mnohem častěji jsou v obchodech šlechtěné plnokvěté a různobarevné. Ale je to malé balení, takže osévání trávníku by byla ekonomická sebevražda. Větší balení jsem nenašel, tak... celý příspěvek >
Rybíz, je to vírový zvrat?, 1.5.2015
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak se daří rybízu? Zjistil jste, jestli je to skutečně zvrat černého rybízu? Já si myslím, že pokud je na fotkách stejná odrůda, tak je black currant reversion virus dost pravděpodobný. Já jsem na jaře úplně vyřezal... celý příspěvek >
Pozna prosim nekdo tento strom?, 1.5.2015
Máte pravdu. Když jsem se na to teď podíval znovu, je to jasné. Je to skutečně jilm.
Pozna prosim nekdo tento strom?, 1.5.2015
převislý habr? (Carpinus betulus 'Pendula')
Odmechování trávníku, 30.4.2015
Postříkal jsem toho prevíta 2% roztokem zelený skalice a prevít změnil barvu z vyblitě zelené na hnědou. Vůbec nechápu, jak někomu může nefungovat zelená skalice. Tomu mojemu to evidentně moc dobře nedělá. PS: Samozřejmě, postřiky ani různé... celý příspěvek >
Obyčejný rýč (i fiskars) vs. bronzový, 29.4.2015
Také je zajímavé, že když lidé vyměnili svoje bronzové pluhy za železné (čímž zahájili stejnojmenné historické období), nevšimli si, že se jim zmenšila o 30 až 50% úroda :-D A vzhledem k tomu, že dospělý člověk obsahuje cca 4 až 4.5 gramů železa,... celý příspěvek >
Motouz zahradní, 28.4.2015
Odřezky z výroby autoplachet. Je to pevný, pogumovaný materiál. Je plochý, takže neškrtí. Vydrží řadu sezón a je zadarmo (nebo skoro zadarmo). Ale je potřeba najít zdroj. Já aktuálně o žádném nevím, beru ze zásob.
Kapková závlaha do skleníku, 26.4.2015
Můžu se zeptat, jakou máte u Vás tvrdost vody? Kdysi jsem čistil jednu kapkovou závlahu na terase a byla úplně zarostlá vodním kamenem. Majitelka říkala, že je to tak zanesené každou chvíli. Byla to kapková závlaha Gardena. Bylo to v Římě a voda tam... celý příspěvek >
Kapková závlaha do skleníku, 26.4.2015
V prvním příspěvku jste psal o nádrži vedle skleníku 2 m vysoko. Jste si jistý s těmi 2 bary? Přibližně: 10 m vodního sloupce = 1 bar = 0.1 MPa.
Gardetech c-58 problém se startem, 25.4.2015
O čínských karburátorech mi nemluvte. Právě jsem objednával karbec do křovinořezu Berlan BMS415A. Po třech letech totálně na padrť ztvrdlé gumičky. Kdepak soudruzi z Číny udělali chybu? Na druhou stranu - nový kompletní stojí 250 Kč, což je zlomek... celý příspěvek >
Kana, 25.4.2015
Pokud máte možnost, zkuste substrát proplachovat vodou. Malý proud tak, aby se stihl vsakovat, po delší dobu. Chránit před sluncem a můžete je zkusit mlžit. Při přehnojení není rostlina schopná čerpat vodu kořeny a tak strádá nedostatkem vody, i když... celý příspěvek >
Modrá skalice a réva, 24.4.2015
Asi hledáte Bordeauxskou jíchu, viz toto vlákno. Ale v dnešní době bych asi zvolil Champion, Kuprikol nebo jiný měďnatý přípravek, již hotový.
Rez hrušňová - vím jak na ní, 24.4.2015
No jistě, pěstovat podle měsíce, když to přestane fungovat v posteli tak nastrouhat roh z nosorožce, chřipku léčit homeopatiky s koncentrací (údajného) léku 0.0000000000001%... Pokud to funguje - to znamená, že je řada statisticky významných... celý příspěvek >
Zalévání rezavou vodou, 23.4.2015
"Poněkud horší službu byste zdraví svému učinila, kdyby rezavé sudy byly natřeny starší antikorozní barvou - suříkovou, Plumbilnolem, atd. Přestup solí olova do vody a půdy by se nedal zcela vyloučit." Jej, kdyby jen barva. Moji rodiče každé jaro... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika