|
Příspěvky uživatele - 9.129
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zalozeny travnik a sucho, 12.5.2015 A nemůžete se domluvit s nějakým sousedem? Jednou za pár dní zalít trávník by snad nebyl problém. |  | Pravokořenné stromy, 10.5.2015 No nevím, jestli zrovna toto je v dnešní době správný směr. Lidé mají spíše menší zahrádky, jen kousek kolem domu, protože mají méně času na údržbu, ve "stavebních zónách" jsou relativně drahé pozemky a pod. Nedávno jsem náhodou kouknul na jakýsi... celý příspěvek > |  |
|  | Napojení čerpadla na elektriku, 10.5.2015  Zeptejte se prodejce, u kterého jste ho koupil, jestli uzná záruku i s uříznutou koncovkou. Gelová spojka je IMHO zbytečně drahá. Viděl bych to buďto na chráničku viz obrázek (ale podle obrázku jsem k tomu nepojal moc důvěry) a nebo klasickou... celý příspěvek > |  | Zajímavé ceny čerpadel, UV lamp a filtrů, 10.5.2015 Jo pošťačky, některé jsou "odbornice". Posílal jsem mezinárodní poštovní poukázku (mimochodem, možná by to pro Vás byla taky možnost), seběhly se na to tři a 10 minut listovaly nějakou jejich biblí, než zjistily jak to poslat.
|  | Výměna nože u sekačky na trávu, 10.5.2015 A o jakou sekačku se jedná? |  | Chrante si své rostliny proti slimákům a přízemním mrazíkům, 9.5.2015 Je to dobrý nápad, ale s ochranou rostlin takových rozměrů nejsou zvlášť velké problémy. Když nejsou kyblíky, jde použít i netkaná textilie. Horší je to se stromy a většími keři. Na slimáky mám Ferramol, pro všechno kromě slimáků neškodný. |  | Jezírko v zimě, 9.5.2015 Nevýhoda betonu je, že je to definitivní. Když si člověk vzpomene, že pobřežní zónu chce na druhé straně, bude potřebovat palici, špenát a svaly Pepka námořníka. |  | Zahradní sekačka al-ko classic xc35 prosím o radu, 9.5.2015 Pokud má sekačka nádobku na olej, pak to znamená, že má samostatné mazání a je to čtyřtakt. Benzín tedy zásadně čistý. Vyjimka jsou motorové pily, kde je nádržka na olej pro mazání řetězu a motor je 2-takt, takže do pily přijdou dva druhy oleje, na... celý příspěvek > |  | Kvalitné osivo, 8.5.2015 To není o kvalitě nebo nekvalitě, ale o genetice. Podívejte se na F1 generace. Homozygotní rodiče jsou jakési "obyčejné kytky", ale jejich potomci jsou všichni stejní a s lepšími vlastnostmi - větší plody, květy, lepší chuť oproti oběma rodičům, atd.... celý příspěvek > |  | Zajímavé ceny čerpadel, UV lamp a filtrů, 8.5.2015 Na převody do zahraničí velký pozor. Sice je to nějaký ten pátek, kdy jsem platil do zahraničí, ale většina českých bank si účtovala výpalné kolem 250 Kč minimálně. Pokud máte platební kartu, která umožňuje internetové platby, použijte např. PayPal... celý příspěvek > |  |
|  | Maliny proč jim žloutnou listy, 7.5.2015 Měl by jít použít i slabý roztok zelené skalice (0,2 - 0,4 %) jako listové hnojivo.
|  | Popínavka na pergolu, 7.5.2015 To jsou nádherné popínavky, hlavně wistárii bych chtěl taky zkusit, jen se bojím, že u nás jí bude zima. Ale dotaz zněl na něco, co nebude lákat moc včel. Obávám se, že to tahle trojice moc nesplňuje. Já bych do výběru přidal břečtan. Ten klasický už... celý příspěvek > |  | Dvouleté sazenice Jilmu Sibiřského (Turkestánsky brest), 6.5.2015 Kontakt - Pavla Konvičková
Ajajaj, přečtěte si toto vlákno o této povedené familii. Možná nakonec budete rád, pokud z toho vyrostou jilmy.
|  | Lontrel + Starane, 4.5.2015 Z Vašeho příspěvku mám pocit, že vinu za incident přikládáte "zlým" postřikům. Tisíce lidí je používají a nemají problémy, které jste popsala. Možná to bude tím, že se je nesnaší inhalovat. Pokud to bylo např. od souseda, je to jeho nezodpovědnost,... celý příspěvek > |  | Jak a kdy ostříhat hlohyni, 4.5.2015 Na pýr a jiné trávovité plevele můžete zkusit selektivní herbicid např. Targa Super nebo Agil 100 EC. V každém případě dodržet dávkování dle návodu, spíše na horní hranici z doporučovaného rozsahu - pýr je odolný prevít. A nestříkejte to všechno na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|