Příspěvky uživatele - 2.225

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se zbavit přesličky, 7.12.2016
A co vypalovač plevele? Teď o tom slýchávám. Sice píšou, že je to ekologické, nevím jak moc je vyplování ekologické, ale nemusí se používat chemie, která se dostává do půdy. Takže je to možnost.
Rozvod vody po zahradě, 3.8.2016
Já bych volil klasické plastové trubky a nebo bych se obrátil na nějaké ty firmy co dělají ty zahradní závlahy. Jinak nevím moc. Podle mě plastové trubky jsou ideálka.
Rybářské pruty pro malého rybáře, 8.1.2016
Tak prut z Lídlu, mně přijde trošku jako legrace. Špíše bych se optal taky jaké ryby chce jit chytat. Když se kouknete na kolik je druhu prutů, tak je dobrý vědět, jeslti chce chytat kapry nebo dravce. Pro kapry se berou těžší a delší pruty, kvůli... celý příspěvek >
Prosím poraďte jaké čerpadlo do studny...?, 17.9.2015
Dá se narazit a na levnější grundfose, když si vychytáte nějakou slevu. Další věc k té kvalitě. Nevím jestli vám dá čerpadlo za 1200 požadovaný tlak. A obával bych se i jeho energetických náročností, teplot a z toho jeho životností a servisování.... celý příspěvek >
Elektrické vyžínače, 3.8.2015
V té cenové kategorii cca 3 000 bych koukl po AMA. Né, že by husqvarna byla špatná, ale podle mě se dost platí za značku.
Jaké jsou zkušenosti s křovinořezy Oleo-mac?, 9.6.2015
Oleo-mac nějak zásadně odsoudit nemůžu, ale úplně mi nesedl. Já mám dobré zkušenosti s AMA křovinořezy. Na zahradu ideálka. Jedou spolehlivě a lehká údržba.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 3.12.2014
To vypadá moc hezky!
Výroba moštu, 24.11.2014
Super, já jsme chtěla zkusit taky dělat vlastní mošt, bohužel jsem na to neměla moc odvahu :) Ale zkusím to asi, jak se na to koukám. Není nad domácí mošt!
Destilační přístroj, 13.11.2014
Podle zákona byste ho mít neměl. Ale na druhou stranu, pokud si budete vyrábět alkohol ne za účelem obohacení, tak bych si ho nechala :)
Vysokotlaký čistič, 22.9.2014
Já mám a používám toi na auto :) otázka je jakou potřebujete jestli chcete i vysokotlaký čistič s ohřevem nebo bez. Dneska celkem dostupné ja pořídila za nějakých 3450 Kč a funguje je to dobře, hlavně to dost šetří čas.
Celer, 27.8.2014
Celer jsem ještě nezkoušela pěstovat, taky musím zkusit :)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika