Příspěvky uživatele - 139.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kroucení listů u rajčat - proč?, 11.5.2016
Připojím se k diskuzi se svou zkušeností. Používám výhradně vlastní kompost, který je zaručeně bez herbicidů. Přesto se téměř všem mým rostlinám rajčat v uplynulých dvou-třech letech kroutily listy taky - začalo to vždy až poté, kdy jsem asi 10 cm... celý příspěvek >
Zaschlé plody kanadských borůvek, 4.9.2015
Do budoucna bych chtěla také jít tímto směrem, i já jsem měla letos borůvky k nepotřebě. Uvažuji ale, že kdyby pršelo (případně i několik dnů), tak se netkaná textilie nasákne, ztěžkne a tenké větvičky borůvek zatíží, ohne - možná i zlomí? Máte s tím... celý příspěvek >
Rybíz - červenání listů - kroucení, 9.6.2015
Je to tzv. mšice rybízová, která na rybízu přezimuje a napadá pak zejména nejkřehčí lístky na vrcholcích větviček. Pokud je jich napadených málo, stačí je průběžně otrhávat a mšice zanikne až do ztracena. Když jsem se ještě před třemi lety bránila... celý příspěvek >
Žluté listy jahod, 9.6.2015
Zkoušela jsem proti mravencům leccos - prolít, posypat atd. Většinou to neúčinkovalo vůbec, nebo jen krátkodobě, a za pár dní či týdnů si ve stejném místě vybudovali nové mraveniště. Nakonec se mi osvědčil (a to se stoprocentní účinností) přípravek... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika