Příspěvky uživatele - 248.116

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vari - motor GCV160 nebo GCV190?, 12.6.2015
Všechno jde, když se chce, ale užitné vlatnosti budou někde úplně jinde a je otázka, kolik stojí Váš čas. Nadšenci stačí bůra na hodinu práce, ale šetřílka by to značně překvapilo, že dodatečné náklady odečtené od cenového rozdílu obou motorů se... celý příspěvek >
Záhada ve skleníku, 12.6.2015
Taky to může být krtonožka...
Indiánská černozem, 11.6.2015
Takže to shrnu - přídavkem sorbentu umožníme půdě lépe hospodařit s vláhou a živinami. Nejstaršími známými sorbenty jsou rašelina a dřevěné uhlí. Nejnovějšími pak jsou různé hydrogely a silikátové sorbenty. Avšak ani sebevětší obsah sorbentů bez... celý příspěvek >
Bubnová sekačka, 11.6.2015
jj do 3001 m2 je obracák/nahrnovák luxus ale nad 1 ha zase nutnost.
Pivní past a pes, 11.6.2015
Pořiďte si ty lapáky se stříškou. Pokud se pes přes stříšku k pivu nedostane, tak jej maximálně tak vylije...
Uschlé listí, ale dole neco roste, 11.6.2015
Ještě typické barvy třešní žlutá                               Bigarreau d‘Or; Dönnissens Gelbe   žlutá s červeným líčkem Napoleonova;... celý příspěvek >
Tak to jste vybral dobře, Pokud máte rád chrupky (někde nářečně křupky) tak jste vybal dobře - občas šlehnuté žlutou jsou pestré chrupky (Napoleonova a Vega). Srdcovky jsou vždy tmavé, chrupky mohou být i tmavé i světlé (až úplně žluté jako... celý příspěvek >
jj pestrá chrupka. Je světlejší než srdcovky, kterým špačci dávají přednost. Není prý samosprašná, takže budete potřebovat ještě druhý strom. Doporučuje se kombinace s velmi ranými srdcovkami (máte delší sklizeň i rozdílnost užitkových typů).... celý příspěvek >
Bubnová sekačka, 11.6.2015
Souhlas, Agatha je lepší, odolnější a s menší spotřebou. Otázkou ovšem je, jestli budete sekat opravdu celou louku na seno, nebo denně kousek na krmení. Pokud denně kousek, pak křoviňák jako je VARI KC-435.
Čím změkčit tvrdou vodu v jezírku, 10.6.2015
Tak to hoňte do filtrace, a do trávníku pak jen vodu s kalem z praní filtru. Ušetříte tak 9 z 10ti dílů vody.
Dětské hriste, 10.6.2015
Tuhle plechařinu s vrutama nemám rád a nepoužívám ji. Ať se Vám k tomu vyjádří někdo jiný. Neříkám, že je špatná, ale na parádu to není a pro dětské hřiště mi to jako praktické také nepřijde. Já radši plátování, kolíkování, čepování a jiné... celý příspěvek >
Rosarium HK 2015, 10.6.2015
A že by jste, milá Květo, dala fotečku REUnext (2011)? Víte určitě, že vynecháváte ofiko termíny? Ono někdy jde se domluvit se zahradníkem na neofiko termínu (zpravidla v pracovní době).
Čím změkčit tvrdou vodu v jezírku, 10.6.2015
Co máte za filtraci? Normálně se přeci voda s kalem z vysavače prožene filtrací a tím neubývá. Jinak tvrdost snižují vločkovače, protože "co_se_dá" vysrážejí do vloček zachycených jako kal ve filtru.... Pokud jste studnu nezasypali, nemáte nikde... celý příspěvek >
Dětské hriste, 10.6.2015
Na tesařskou konstrukci truhlářské kování? Ještě k tomu na tesařskou konstrukci dynamicky namáhanou a ve venkovním prostředí! Ty stojiny můžete do patky jen zasunout  - pokud nebudou namáhané na vytažení, ničím je ani nemusíte zajišťovat a... celý příspěvek >
Rosarium HK 2015, 10.6.2015
ano, já poznám ty které se líbí mně, ale nepoznám, které se líbí Vám = návštěvníkům nezávislým na mně.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika