|
Příspěvky uživatele - 179.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Existuje odrůdy meruňky odolná monilióze?, 14.5.2014 Harcot a moniliová odolnost?tak to ani né.Udává se pouze vyšší odolnost šárce.Ale co je zajímavé, tak švestka Tegera má být monilii rezistentní.
|  | Picea abies Maxwellii, 13.5.2014  Picea abies Maxwellii- nízko rostoucí, zákrslá forma smrku ztepilého,se zploštělým, kompaktním, oblým hábitem.Roste necelých 80cm na výšku, má modro-zelené jehlice.Vyžaduje slunečnou polohu, půda normální.
|  |
|  | Choroba viniča - pomoc, 13.5.2014 divím se že se tato odrůda prodává. Můžete prosím prozradit kde?
Není se co divit, labruskové typy osvěží nejeden mlsný jazýček.Já jsem si ji chtěl jednu dobu pořídit také.Napište p.Bredikovi, a pokud ji bude mít,...a prodá, už se tolik divit... celý příspěvek > |  | Růže - zničené listy, 13.5.2014 Kadeřavost listů KUKYho růže zřetelně čitelná.Zkroucené listy sáním,injektáží látek od klopušky zatím nejsou.Na fotkách žadatelky o radu se kloním k některé z pilatek, nebo pilatěnce.
|  | Černy jeřab (Aronie), 12.5.2014 Nojo, jedna věc je zkopírovat, co někdo napíše, jiná věc je mít aronii na zahradě...
Vždyť jedno druhé nevylučuje.Pěstoval jsem aronii naroubovanou na červeném jeřábu, a nyní budu pěstovat aronii neroubovanou, proto mě zajímalo, jak velký habitus... celý příspěvek > |  | Černy jeřab (Aronie), 12.5.2014 Černý jeřáb je úhledný okrasný keř velikosti rybízu.Pro přiblížení očím se arónie černoplodá často roubuje na kmínek jeřábu ptačího. Není to řešení nejšťastnější.Podnož je podstatně vzrůstnější a silný kmen nevypadá dobře. Jeřáb ptačí má také velkou... celý příspěvek > |  | Umí slimák plavat?, 12.5.2014 Rozhodně bych plzákům španělským nekupoval plzeňský ležák.Té španělské chátře snad zachuťí to, co vaří tam, nebo levný český lahvač.
|  | Přehnojené mladé stromky slivoně, meruňky a jabloně, 12.5.2014 Myslím si, že určitý díl viny spadá na dlouhodobé deštivé počasí.Houbovité choroby v čele s monílií mají pré.Meruňky jsou obzvláště citlivé.Dejte sem fotky. |  | Broskvoňový semenáč, 12.5.2014 Jak už jste na jiném místě uvedl, zašťipujete z důvodu zavadnutí vrcholového konečku po přesazení rostlinky.Někteří, jako já nepřesazují, proto odpadá efekt zavadnutí vršku.
Mám taky svoji teorii proč nyní, bez přesazování krátké rostlinky... celý příspěvek > |  | Česnek medvědí - rostlina téměř neznámá, 11.5.2014 Jen aby se z toho nakonec nevyklubala jedovatá konvalinka, se kterou lze lístky medvědího česneku zaměnit.
|  |
|  | Broskvoňový semenáč, 11.5.2014 Na jaře celý duben ve skleníku.Z 23 jadar pecek doposud vylezlo14ks.,z nichž nejvyšší má něco okolo20cm.Nyní hnojím zálivkou z banánové slupky,kopřivy a menším poddílem slepičinců.Pochybuju, že do srpna dosáhnou síly tušky.
|  | Rouby Wiliamsova nebo Clappova, 11.5.2014  Častá věta toho, který nezkusil, nebojte naučíte se. |  | Rouby Wiliamsova nebo Clappova, 11.5.2014 Nemusíte čekat do příštího jara.Můžete už v srpnu očkovat.Je to zábavnější, příjemnější,a dosahuji velmi dobrou ujímavost. |  | A co vaše višně?, 10.5.2014 Pokud kvete,...ještě počkejte na kontrolní vzorek plodů.Jinak se nedovíte, jaké by mohly plody být, a bude Vás to možná v budoucnu mrzet.Opylovači v korunce rovněž více pokvetou. |  | Růže - zničené listy, 10.5.2014 Mě to na klopušku nevypadá, ale souhlasím, že je třeba hledat na seznamu škůdců.Fungicidy v tomto případě nepomohou. |  |
 |
|
|
|