Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prostředek Quadris max, 23.5.2014
Quadris Max obsahuje dvě fungicidní účinné látky s rozdílným mechanismem účinku. Azoxystrobin má systémové a translaminární vlastnosti. Účinek je především protektivní, proto se používá před nebo na počátku infekce. Účinná látka azoxystrobin... celý příspěvek >
Biobit, Madex, 23.5.2014
Mám s Biobitem XL pouze loňskou zkušenost, což je moc málo na objektívní hodnocení.Nějaká červivá jablka jsem měl, ale to může být nesprávnou dobou ošetření,koncentrací namíchané směsi,absencí opakovaných ošetření. Uvádí se, že účinnost je stejná... celý příspěvek >
Probírka Zorky, 23.5.2014
Jen škoda, že ten Váš stromek má šarku.Každopádně jsem ten článek p.Kamiše četl.První úrody můžou být menší,ale v dalších létech je probírku nutné provádět velmi důkladně.Nutnosti pečlivé,důkladné probírky si zajistíte přežití rostliny.Vůbec se... celý příspěvek >
Najrychlejsie plodiace exoticke ovocie?, 23.5.2014
Nějak mi uniká smysl pěstování exotického ovoce.Vysaďte si raději broskvoň,meruňku, švestku,to jsou pravé laskominy,...a těm se možná na rozdíl od těch exotickéhých dařit bude.I u nich občas zažijete adrenalín zda dozrají,či né a jeďte raději na... celý příspěvek >
Rajčatá ničia vtáky, 23.5.2014
Špaček je tvor krásný,nápaditý,učenlivý,drzý,nenažraný,nešetrný,plýtvající přebytkem potravy.Když se tento mišmaš spojí v hejno lačnící po vašem ovoci,padají z úst nejedného mírumilovného pěstitele oheň a síra. Z několika dílů jsem zhotovil jednu... celý příspěvek >
Interval mezi postřiky, 22.5.2014
Přípravek Quadris vlnovníka "neošéfuje, protože je to fungicid.Na acari, mites fungují sirnaté přípravky, jako je například Kumulus WG, případně akaricidy  např. Magus 200 SC, Omite 570 EW, Sanmite 20 WP.  Přirozenými nepřáteli hálčivců... celý příspěvek >
Růže - zničené listy, 22.5.2014
Podle dostupné literetůry poškození pi.,p.MARYho růže jako nejpravděpodobnější činitel připadá pilatka hřebenorohá.Díry v listech a okus poupat způsobují housenice pilatky hřebenorohé (Cladius pectinicornis).Díry na listech jsou situovány blíže... celý příspěvek >
Co do stínu?, 21.5.2014
Zimolez kamčatský lze konzumovat už v tomto období, a na zahradní borůvky si počkáte do začátku prázdnin. Na rozdíl od zahradních borůvek nepotřebuje zimolez kamčatský kyselou zem, spokojí se s normální zahradní půdou. Starším keřům nevadí ani... celý příspěvek >
Interval mezi postřiky, 21.5.2014
Quadris®Max, str.17.může být kombinován(při jednom ošetření) s běžně používanými fungicidy, insekticidy a běžně používanými hnojivy.Nedoporučuje se společné použití se smáčedly, oleji nebo dalšími vedlejšími prostředky. S odělenými postřiky během... celý příspěvek >
Rostliny pro zpevnění menšího svahu, 21.5.2014
Pořádné kořeny, a širokou kořenovou soustavou oplývá rakytník.Používá se v místech, kde chtějí "svázat" písčité, pohyblivé půdní vrstvy-například před odvátím větrem.Je vyššího vzrůstu, jen nevím, zda v porovnání s okrasnou trávou není příliš... celý příspěvek >
Potaš, uhličitan draselný K2CO3, 21.5.2014
Nestyďte se,jen se pochlubte,kolik potaše jste letos získali přes zimu.Já jsem dřevěný popel přes zimu pilně sbíral, a podařilo se mně nakupit kvantum čítající asi 250-300 litrů.Většinu jsem použil na jaře k jabloním, meruňkám, švestkám,třešním, s... celý příspěvek >
Stanley - krátké "okno" zralosti plodů, 21.5.2014
Né všichni vyhlížejí fantastické modré švestky jenom proto, aby je toužebně odevzdali vstříci kvasícím pochodům jakmile dozrají.Já bych je odevzdal soudkům, a nádobám také, jen kdyby nějaké zvyšné plody zbyly...,tj.zbyly po mém nájezdnickém... celý příspěvek >
Povadle větvičky, 20.5.2014
Ono to nemusí být pouze nadbytkem dusíku, ale taky změněným vodním režimem.Nadbytkem vody bylinné části rychleji přirůstají.Pletiva která nejsou dostatečně vyvinuta, pod tíhou se ohýbají.Změna teplot,osmoza také hrají jedny z hlavních rolí.
Hrusen vs. jalovec, 20.5.2014
Nezoufejte, možná že Vám nakonec hrušně půjdou, a jak už jsem psal v minulém příspěvku podmínky jsou všude individuální-nelze paušalizovat. U nás, kde bydlím,...pokud vím, nikdo jalovce nepěstuje... kromě mně.Mám na zahradě klasický Juniperus... celý příspěvek >
Housenky, 20.5.2014
lišaj vrbkový= 90%,mnohonožka slepá=100%
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika