Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je?, 30.5.2014
1)bažanka roční,2)kontryhel obecný
Hnědé šištičky na hlíně, 30.5.2014 Obsahuje fotku
Kalifornské žižaly jsem pěstoval, vytvářejí 2-3mm nazelenalá vajíčka kulovitého tvaru, jednotlivě roztroušené vevnitř, v zetlelém hnoji, biohumusu.Vajíčka Kalifornských žížal vypadají jinak než tyto ve tvaru podélných šištiček úhledně nakladené na... celý příspěvek >
Určení rostliny, 29.5.2014
Ecce homo... nevěšte hlavu Mr.poet, mýliti se je lidské, neb slovy klasiků..."Errare humanum est, in errore perseverare stultum,...a taky... Ens perfectissimum.
Trativod, 29.5.2014
Trativod jsem osobně budoval ve dvou případech.Jedením byla svedena voda z okapového svodu ze třetiny plochy rod.domku, druhým jsem jistil podúrovňové schodiště, a sklep proti zaplavení vodou z déletrvajicích dešťů. V obou případech jsem... celý příspěvek >
Kam je sveden tento okap?, 29.5.2014
Ne každý si umí s krumpáčem a lopatou udělat cokoliv... Cokoliv je silné slovo, a mělo by se s ním zacházet velmi opatrně.Cokoli ale neznamená vzít krumpáč, opatrně hrábnout, rozhrnout zeminu, nebo hlínu, a podívat se broukovi na pytlík, tomu se... celý příspěvek >
Jaký druh švestky na slivovici?, 28.5.2014
Ano, ty modré, střední oné jsou na výrobu slivovice nejlepší.
Chrastavitosť?, 28.5.2014
Já bych se taky klonil k mrazovému poškození plodu meruňky.
Kde sehnat malou pálenici, 28.5.2014
A kde ten bazmek má klobůk, dóm... ten henten si mám domyslét nebo co?Viete vy vůbec, že nekteré kvasy aj divoce pění?co když mi to přebuří, to pak budů  slivky seškrabovat aj zo steny u soseda...ale to až pak,...co sa vrátim z popáleninového... celý příspěvek >
Doporučte postřik na vinnou révu proti kadeřavce, 28.5.2014
Kurz pěstitelské sebeobrany.Dnes se naštěstí můžeme bránit.... máme velmi razantního spojence proti nemocem a škůdcům – prověřené ochranné prostředky. Sírnaté přípravky jako Sulka (před rašením)nebo Sulikol K, Kumulus WG, případně i akaricidy –... celý příspěvek >
Délka výhonů podnože a roubu, 28.5.2014
1)Souhlasím s názorem, že je třeba listovou, asimilační plochu v podobě výhonů z podnože ponechat.Zvláště nyní,když ta budoucí ještě není.Je velmi potřebná pro zdravotní stav rostliny, rovněž nezakrní kořeny.Pouze výhony z podnože zastřihnout za 2-3... celý příspěvek >
Kam je sveden tento okap?, 28.5.2014
Pokud chcete udělat revizi trativodu, musíte jej vykopat (opatrně a ručně) a položit znovu (opatrně a ručně). Pokud děláte nový, vykopete rýhu strojně, nasypete drenážní podsyp, položíte drenážní potrubí, provedete drenážní obsyp a strojně zahrnete... celý příspěvek >
Kam je sveden tento okap?, 26.5.2014
Zákon č. 274/2001 Sb., o vodách (vodní zákon) a související předpisy o vodovodech a kanalizacích, nakládání s odpadními vodami, odvod dešťových vod.
Topaz, 26.5.2014
Ať dělám,co dělám,nic nevidím.Asi se Vám zhroutil svět v obraze,...protože jsou stromky ležmo, zahaléné v ponurém černém hávu.Nevěšte hlavu, ještě není vše ztraceno.Ráno moudřejší večera,...uvidíte,...hned jak se rozední, zpracujte reálné snímky té... celý příspěvek >
Kam je sveden tento okap?, 26.5.2014
...šroubek si kupte nový, neboť bude zřejmě ztracený,...a pan doktor nejspíše rovněž. nabízí se...1) ústí do kanalizace(i když je to zákonem zakázané, a minulý majitel o tom ví, a dělá, že neví,neboť se to nesmí),nebo se jedná o...2)svod do... celý příspěvek >
Jak ošetřit tuto růži?, 26.5.2014
Pokud je to  (Padlí růžové – Sphaerotheca pannosa var. rosae),pak k léčbě již napadených pletiv nepomůže žádný prostředek.Napadené části odstranit,a spálit.Touto dobou zdravé části rostlin ošetřit prostředky  jako Sulikol K... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika