|
Příspěvky uživatele - 179.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kde sehnat malou pálenici, 9.6.2014 Nebál bych se to vyprázdnit spodem...to já bych se taky nebál, jen kdyby mi to 2"kulový ventil dovolil, a suché výpalky s kousky švestek pustil.
Jinak je rozdíl, když vybíráte škvarky z většího kotle přes širší hrdlo horem,jednorázově, nebo... celý příspěvek > |  | Kde sehnat malou pálenici, 9.6.2014 Na souhlasné,nekritické,submisívní kývání hlavou nikdo zvědavý není... jelikož nic pozitívního krom oboustranného sebeuspokojování nenabízí.Každý protinázor, jehož jednotlivé připomínky jsou konstruktívního rázu je užitečný.
Zřejmě jste tím... celý příspěvek > |  |
|  | Kde sehnat malou pálenici, 9.6.2014 Ano, širší plnící otvor je skrytý pod vrstvou izolace, což nebylo na první pohled zřejmé.Dobře, pokud nebudu zkoumat jakou mají jednotlivé součásti funkčnost v symbioze, tak ano... přesvědčil jste mně, že destilace zkvašeného moštu je pro osobu... celý příspěvek > |  | Kde sehnat malou pálenici, 9.6.2014  ...bez klobouku bos, narazil si nos;););)
1)Může mi někdo sdělit, kde je psáno, že přístroj je konstruován pouze pro plnění zkvašeným moštem?
2)Pokud ho někdo bude používat na výrobu slivovice, což je pro tento přístroj nebezpečné,... celý příspěvek > |  | Oleandr - oranžová vajíčka na listech, 9.6.2014 mandelinka bramborová? |  | Porek, 9.6.2014 Na pozdní vegetační dobu (letitost) zahrádkáře bych nespoléhal,... dobře poradit dokáže rovněž mladý zkušený pěstitel.
Letní por má kratší vegetační dobu(asi 150dní),roste rychleji, rostliny jsou výšší, ale tenčí na stvolu.Můžete sklízet už v... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinku?, 9.6.2014 Mochna husí |  | Neplodící třešeň, 5.6.2014  Máte úhledný stromek menšího hábitu, bylo by ho škoda, rozhodně ještě počkejte.Proč nekvete nevím.Mšice za to nemohou,a jiné vady nevidím.Zřejmě po tolika létech nebude známo na jaké je podnoži, a jaká je to odrůda, napište.
|  | Azalka, 5.6.2014 Dospělí brouci chřestovníčka liliového se živí žírem liliovitých rostlin, na Azalce neškodí.Hledejte mezi jinými žravými škůdci npř.Vzpřímenka azalková, housenka zavíječe, Píďalka,Lalokonosec rýhovaný.Použijte doporučené insekticidy, npř.přípravek... celý příspěvek > |  | Azalka, 5.6.2014 Aaa... tak to bude náš dobře známý z čeledi mandelinkovitých.Vývojové stádium, dospělec chřestovníčka liliového.
No arciže z toho měli jedinci velkou radost-byli v rauši,...vždyť oni nemájí prakticky žádného přirozeného nepřítele. Dobrou ochranou... celý příspěvek > |  |
|  | Co s touto broskvoní?, 5.6.2014 Paní Aleno, nic si z toho nedělejte, neúspěchy patří ke každodennímu koloritu.Nevěšte hlavu hned na prvním sloupu, ještě žáden učený z nebe nespad.
|  | Slivoň Hanita, 5.6.2014 Trochu jste to popletla, protože Tuleu gras vznikla jako náhodný, nebo neznámý semenáč v Rumunsku. |  | Roubování slivoní v roce 2014, 5.6.2014 dobře=3* |  | Nemoc hrušně, 5.6.2014 Připomněl jsem obecně známou skutečnost, že kdouloně jsou k nadbytku CaCo3 v půdě citlivé.Porucha ve výživě je jedna z možností.Kdybych znal přesnou příčinu příznaků, byl bych v argumentaci důslednější.
|  | Tuleu Gras, 5.6.2014 Mám šestiletý zdravý stromek.Příznaky PPV nejsou žádné.Má specifický způsob růstu,.Postrádám u ní vytváření bočního krátkého obrostu, a když už, tak ostře směrem nahoru.Barva mladé kůry je světlejších odstínů.Mšice moc neláká.Je cizosprašná.Pro lepší... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|