Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skvrnitost listů u japonské hrušně Nashi, 12.6.2014
Černá skvrnitost způsobená houbou Alternaria alternata.Škody nejsou výrazné, není nutno ošetřovat.
Prev-B2, 12.6.2014
Stále ještě jsem si netroufnul "vybabrat"malou láhvičku na vysokokmen třešně, jehož listy jsou napadený mšicemi, ale zkoušel jsem ošetřit tímto pomerančovým olejem papriky ve skleníku proti mšicím, třásněnkám,molicím, sviluškám,a zdá se, že to... celý příspěvek >
Nemoc výhonů a listů, 12.6.2014
1) Na kolumnárním výhonu vidím příznaky sání škůdce Hálčivec višňový (aculus fockeui). 2) Na listech švestky pak následky působení choroby, dvoudomého patogenu Rzi švestkové (Tranzschelia pruni - spinossae tranzschelia discolor) ,jejíchž... celý příspěvek >
Japonská azalka - choroba či škůdce?, 12.6.2014
Původcem onemocnění, tzv. ouškovitosti azalek je mikroskopická houba Exobasidium vaccini var.japonicum, která častěji napadá mladší keře azalek a pěnišníků.Obvykle jednotlivé celé, nebo částí mladých listů a pupenů tloustnou a deformují se, ojediněle... celý příspěvek >
Světlušky 2014, 11.6.2014
Já sic na večerní pozorování všelikého světelkového mumraje cíleně nevyrážím, ale když už se náhodou přichomejtnu, tak jsem často jak u vytržení. Dobře tedy,svěřím se s podobnou fosfores luminiscencí.Kdysi, velmi dávno mně překvapil jistý druh... celý příspěvek >
Neplodící třešeň, 10.6.2014 Obsahuje fotku
Moje třešnička Regina letos takhle pěkně kvetla také, ale vinou dlouhodobých děštivých dní se opýlila pouze část květů, a z nasazených plůdků více, než polovina opadla.V konečném důsledku se zdárně vyvíjí 10%původní květní násady-pár plodů na... celý příspěvek >
Padajici plody merunek, 10.6.2014
Bylo by dobré uvést v jaké etapě se stromek nachází, zda se jedná o stromek mladý, nebo o stromek v plném produkčním věku, nebo ve věku, kdy už si pila brousí zuby.Mladý stromek,né zcela vyvinutý si většinou udělá probírku plůdů přiměřenou své... celý příspěvek >
Nemoc hrušně, 10.6.2014
Může se jednat o poškození světlem, nebo teplem.
Mladé výhonky, 10.6.2014
Kdykoli, ve kterémkoli ročním období, ať je hic, prší,zima mráz, kroupy, ve dne, nebo v noci.Stromkům to neublíží.
Kde sehnat malou pálenici, 10.6.2014
Vážený pane (vláčku otápěný tuhým palivem), vy zásadně srovnáváte nesrovnatelné … nevím, čím si zastírate vlastní zrak, ale měl by jste být při projekci, výrobě tohoto přístroje více při smyslech, a neprodávat něco, co může být pro poteniálně... celý příspěvek >
Oleandr - oranžová vajíčka na listech, 10.6.2014
Do čeledi slunečkovití-Coccoinelidae patří slunéčko sedmitečné(Coccinela septempunctata),a slunéčko dvoutečné(Coccinella bipunctata). Zřejmě do čeledi pavoukovitých nevím proč řadíte i slunéčka.Jiný druh pavouka jste neuvedl.Nevím, zda se jedná o... celý příspěvek >
Kde sehnat malou pálenici, 10.6.2014
Podobné rysy klamání koupěchtivého zákazníka spatřuji na příkladu pojízdné zahradnické prodejny ovocných stromků, která jezdí na jaře a na podzim po vesnicích, a prodává často výpěstky s na troud přeschlými kořeny, kterým některým ani živá voda... celý příspěvek >
Teplota ve skleníku, 9.6.2014
Od ranních brzkých hodin otevírám jedny dveře, dvoje oken.Další dva okna jsou otevírány hydraulicky.Abych zabránil úpalu rejčat, a jiných plodin, jsou nejexponovanější místa zastíněna vinnou révou, která se ochotně pne na zbudované drátěnce pod... celý příspěvek >
Kde sehnat malou pálenici, 9.6.2014
Tak to máte pravdu.Tento deklarovaný F1 přístroj není ani střední kategorie, pokud je to jednoplášť.Kotel je vytápěn poddimenzovaným keramickým tělesem 2kW v nerezovém pouzdře.Zřejmě se jedná o přímotop s menší  ohřevnou plochou, a s lokálním... celý příspěvek >
Kde sehnat malou pálenici, 9.6.2014
Když páleník končí destilaci, ve vařáku se nachází kašovitá hmota s kousky pevného ovoce.Směs,která podle množství přidáné vody před začátkem procesu,a stupněm vydestilování vody,vždy brání určitým způsobem vyprázdnění vařáku dolní  ... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika