Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroba rajčat, 20.6.2014
Nemám ambici sám tvořit zde na webu nějaký přehledný atlas chorob rajčat, ale myslel jsem, že by se něco takového dalo dát dohromady... Taky nemám tu ambici, proto mlčím,... vím, že vybízením širokých mas, bez toho abych se zapojil, nikam... celý příspěvek >
O jakou se jedná rostlinu?, 20.6.2014
...ano, ano,ano"je to nástroj hudebníka! Popis čeledě Asteraceae (Hvězdnicovité) Je to velmi bohatá čeleď. Řadí se sem více než 1300 rodů s cca 20 000 druhů. Náleží sem jednoletky, dvouletky i travalky, dále pak byliny, polokeře, keře a... celý příspěvek >
O jakou se jedná rostlinu?, 20.6.2014
Najít více než jeden květ na jednom stonku rostliny rodu Osteospermum určitě lze, npř. tady,nebo tady.Píše se tam,že je popsáno okolo 70 druhů rodu.Je pravdou, že tyto rostliny nejsou trvalky, ale letničky.Paní.Elena neumí potvrdit, že její rostlina... celý příspěvek >
Roubování slivoní v roce 2014, 20.6.2014 Obsahuje fotku
...a další zdary i nezdary.Povšimněte si jasnějších barevných tonů kůry odrůdy Tuleu gras.
Zase růže, 20.6.2014 Obsahuje fotku
...růže, růže na stonku kolce... vůkol samé růže ve školce...krása bez okolků,jenž trvá  krátkou chvíli...přivonět touží Saakašvili (na trojkolce)... růže sem, i růže tam, kolik živých tvorů  napočítám???
O jakou se jedná rostlinu?, 20.6.2014 Obsahuje fotku
Osteospermum fruticosum = Dimorphoteca fruticosa,...tak přece jen to vypadá na kultivar Osteospermum.Zřejmě není pravda, že mají všechny cv. pouze jeden květ.
Choroba rajčat, 20.6.2014
Myslím si, že řešením by bylo, vytvořit postupně vlákno (např. s názvem Choroby a škůdci rajčat)... Ano to je jistě dobrý nápad, že chcete vytvořit něco na způsob přehledného atlasu chorob a škůdců... záslužná činnost.Pokud opravdu něco takového... celý příspěvek >
Choroba rajčat, 19.6.2014
Na listech rajčat vidím dvě poruchy.1)abiotická porucha-Svinování listů rajčat. 2) Čerň rajčatová způsobená houbou Fulvia fulva (syn.: Cladosporium fulvum).Choroba se vyskytuje především ve špatně větraných rychlírenských porostech. Škody... celý příspěvek >
Nevyvynuté květy u růže, 19.6.2014
Myslím, že je to Padlí růžové (Sphaerotheca pannosa var. rosae),a pokud mě zrak neklame, vidím mezi okvětními plátky probělkavé skvrny.Pokud se potvrdí,postižené květy odstranit,zbylé chemicky ošetřit.
Černé listy rajčat po postřiku, 18.6.2014
Menší, či větší aplikační vzdálenost nehraje větší roli.Otázkou zůstává, zda byla opravdu dodržena doporučená koncentrace, a návod k použití.Zda byla aplikace prostředku provedena při intenzívním slunečním svitu(jedná se o olejový přípravek),a zda... celý příspěvek >
Thuje tmavnutí a opadávání větviček, 18.6.2014
Z minula platí, co je pod hlavičkou 1).Ovšem na každém rostlinném druhu mohou škodit více nepřátelských činitelů, respektíve škůdců,chorob a nelze alibisticky prstem ukázat na jednoho činitele, který za vzniklé potíže nese odpovědnost v celém rozsahu... celý příspěvek >
Thuje tmavnutí a opadávání větviček, 17.6.2014
1) Ty malé bílé tečky jsou štítěnky rodu Leucaspis.Tmavnutí výhonů způsobují mšice medovnice cypříškové (Cinara cupressi), ale v tom případě se na nich vyskytují i černě, které porůstají mšicemi vylučovanou medovici.Tu však mohou vylučovat i puklice,... celý příspěvek >
Smrk sivý - postupné zasychání, 17.6.2014
Smrčky jsou nízké, a vrchní část poškozená není-psiska za poškození asi nemohou.Spodní okraje ničí naakumulované teplo sálající z oblázků,černé kůry, případně spory hub z namulčovaného dřeva.Nedokonale zakořeněný smrček, rok na stanovišti se s tím... celý příspěvek >
Odběr roubů v červenci - jak je uchovat do jara?, 17.6.2014
Byl jsem loni v podobné situaci.Koncem července se mi odlomil jediný, napůl neúspěšně naroubovaný roub Těchobuzické švestky.Pokud jsem o odrůdu nechtěl přijít, musel jsem zkusit srpnové naočkování forkertem.Bylo to jednoduché, a výsledky snažení si... celý příspěvek >
Světlušky 2014, 17.6.2014
Kus trouchnivějicího dřeva,který ve tmě svítil.Byla to podívaná za milion světlušek.A kdo ještě,kromě mně něco podobného spatřil?Proč ztrouchnivělé dřevo světélkuje?       Světélkování ztrouchnivělého dřeva způsobuje... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika