Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pýr a Kostřava rákosovitá v okrasném trávníku, 26.6.2014
No tak v tom případě už je jedno, zda se použije selektívní, nebo totální herbicídní přípravek, protože lze aplikovat pouze na transpirační plochu cílené rostliny jednotlivě.
Je to deficit Fe u maliníku?, 26.6.2014
Ano poškození slunečním úžehem, a teplem akumulovaným betonovou zdi svědomitě ozařující rostliny dokončilo zkázonosné dílo, které ale začal někdo úplně jiný.Okolní rostliny, i když mají stejné sluneční expoziční podmínky sluncem poškozené... celý příspěvek >
Pýr plazivý má úžasnou regenerační schopnost.Častou vertikulací jej pouze přibrzdíte, omezíte například v rozmnožování, ale nezlikvidujete. Ale nezoufejte, pomohou herbicidy, ať už selektívní(ten který jsem uvedl) s celoplošnou aplikací... celý příspěvek >
Pýr v travnaté ploše: pýr necháme dorůst do fáze 4-5 listů. Na jednotlivé rostliny nanášíme štětečkem herbicid (totální nebo selektivní). Po aplikaci nejméně týden trávník nesekáme. Jen tak umožníme dostatečné působení herbicidu. selektivní... celý příspěvek >
Choroba jabloně - o co se jedná?, 25.6.2014
Nějaký stroupek na jablkách je pouze menší kosmetická komplikace na kráse jinak chuťově velmi kvalitní odrůdy James grieve... a to u všech jejích mutacích, která nebrání plně vychutnat škálů chuťových prožitků.Možná mám štěstí pouze já... nevím, ale... celý příspěvek >
Nemoc listů rhododendronu, 25.6.2014
1)Hnědnutí listů rhododendronu bych přičetl slunečnímu poškození.Rostliny jsou často poškozovány přímým slunečním světlem.Pokud nelze rostlinu přemístit, zasaďte v přímém slunečním směru nějaký menší jehličnan(postačí bloudivý stín),pod kterým vzniká... celý příspěvek >
Choroba jabloně - o co se jedná?, 25.6.2014
strupovitost jabloní (Venturia inaequalis)
Totální chloroza i přes použití chelátu železa, 25.6.2014
Fantastická věc na hnojení železem je ta, že v podstatě nemůžete přehnojit.Tedy i když se vám stane,že dodáte více než je potřeba, rostlině to nijak neublíží.Proto zesilující příznaky na listech nelze přisuzovat aplikovanému železu, ale jiným... celý příspěvek >
Totální chloroza i přes použití chelátu železa, 25.6.2014
Já to dělám taky.Pro meruňky, broskvoně připravím komfortní sadební lůžko bez jílu.Né každý má k dispozici propustnou černozem bohatou na humus drobtovité struktůry.Pěstitelé si ty problémy dělají sami.Strčí štětku do komína, a myslí si, že je... celý příspěvek >
Kompost, 25.6.2014
Jak ale říkám, teoreticky mohu prkýnka dovyrábět a kompostéry ještě zvětšit (ten malý, do toho velkého by se mi špatně lezlo)....................nevím jestli dělám chybu, ale já nelezu do žádného kompostovače, ani kompostéru.Připadá mi to neúčelné,... celý příspěvek >
Vratič obecný (Tanacetum /neboli chrysanthemum/ vulgare), 24.6.2014
...a to dokonce smrtelně jedovatou bylinou,u které se domácí léčba nedoporučuje... paní asi suché vazby nemá v úmyslu, když ji postačí rostlinka.
Vratič obecný (Tanacetum /neboli chrysanthemum/ vulgare), 24.6.2014
Milá zahrádkářko, mohu se zeptat co chcete, respektive koho chcete léčit touto jedovatou bylinou?
Odlozit vyseti travniku kvuli bourkam?, 24.6.2014
Krátký dešťík doprovázející letní bouřky nevadí, je dokonce prospěšný.Horší jsou přívalové deště na pozemku se sklonem.Možná to vyzní jako šílený nápad, ale zjístěte si počasí, ujistěte se, že v dané oblasti nárazové deště silnější povahy nehrozí, a... celý příspěvek >
Slivoň - letní řez?, 24.6.2014
Podle potřeby vykonejte letní řez v intencích výchovného řezu.Základy výchovného řezu nastudujte.Pokud si nevíte rady, korunku stromku vyfoťe nejméně ve třech pohledech, a dejte sem.Možná se najde někdo,kdo to posoudí, poradí.Udílet naslepo pokyny... celý příspěvek >
Kompost, 24.6.2014
njn, když Vy po přečtení porozumíte pouze jedné větě, to máte pak těžký.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika