Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Totální chloroza i přes použití chelátu železa, 2.7.2014 Obsahuje fotku
Stromky po vysazení nemají potřebu hnojit.Jediné co takové stromky potřebují, je nechat dobře zakořenit.Tudíš bych při prvních příznacích chlorozy nehnojil širokospektrálními hnojivy, ale pokusil bych se zjístit, zda chloroza opravdu souvisí s... celý příspěvek >
Totální chloroza i přes použití chelátu železa, 30.6.2014
U jabloně mohu na 90% potvrdit chlorozu, kalciozu,která se projevuje na nejmladších vrcholových listech rostliny.Chybí železo, ošetřete postřikem na list síranem železitým(zelená skalice),nebo HARMONIE - Železo, Ferovit,Hydroplus Fe,Tenso... celý příspěvek >
Světlé listy, 30.6.2014
 Broskev vyžaduje výživné, teplé a přiměřené vlhké půdy. Nesnáší jílovité, těžké a kyselé půdy. Vyhovují půdy s pH 6–7, obsah vápna v půdě má být 3 až 5 procent CaCO3
Nemocné okurky, 30.6.2014
Pokud těch několik jedinců zvládnete zničit mechanicky, klidně můžete.Ale ani v případě postřiku npř. Mospilanem se nemusíte obávat poškození krásných rostlin, a jejích plodů.Před, ani po ošetření přípravkem nemusíte plody otrhávat, jen je třeba u... celý příspěvek >
Nemocné okurky, 30.6.2014
Padlí okurky-Sulikol K, Kumulus,Ortiva, Score,Topas. Molice skleníková.Všechny generace škodí sáním na spodní straně listů a vylučováním medovice.Je považována za nejškodlivějšího škůdce ve sklenících. Molice jsou přenašeči virových chorob... celý příspěvek >
Betonová skruž, 30.6.2014
1)za zyngrubou(septikem)mám udělané přepadem další dvě komory po dvou betonových skružích-ringů nad sebou.Takže za třetí komorou teče jen trochu znečištěná voda. 2)vedle hnojiště mám zapuštěný do země betonový ring s betonovým víkem,kde jímám... celý příspěvek >
Bor v pude, 30.6.2014
Lépe je bor aplikovat v době před opadem listů na podzim.V té době stačí přejít z listů do pupenů, a bude na jaře k dispozici... nebo na jaře aplikovat na ještě nerozvinuté pupeny.Postřik borem do plného květu lze použít rovněž... pro nalétající... celý příspěvek >
Předčasné modrání plodů švestky, 30.6.2014
Příznaky červenání nezralých plodů jsou uTopfirstu opravdu specifické.Jiné než npř. na odrůdě Jojo,kde vznikají v dužině modřiny. Kdyby si někdo dal tu práci, a rozříznul podélně načervenalé plody Topfirstu, tak jako jsem to udělal já, zjístil by, že... celý příspěvek >
Poradíte název trvalky?, 29.6.2014
Japsanka velkolistá?...nebo Orlíček obecný?
Jak se jmenuje tato rostlina?, 29.6.2014
pelyněk?zřejmě pravý... miluju tyhle vědomostní testy národa, kde je třeba hledat odpověď na otázku. Nejdůležitější látkou v pelyňku je silice. Její hlavní složkou jsou chamazulény, thujol a thujon, který je ve vyšších dávkách toxický, vyvolává... celý příspěvek >
Vratič obecný (Tanacetum /neboli chrysanthemum/ vulgare), 28.6.2014
Už to tak někdy bývá... v malých dávkách prospěšné, ve velkých škodí,tak jako alkohol,konopí,aj.A kde je v ten moment napsáno tolik ještě ano, ale více už přísně né.Komerční firmy mají/měli by mít výrobky podložené schvalovacím procesem. Název... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2014), 28.6.2014
Ke sprchání dochází v důsledku neopylení květu. Květy opadávají a hrozen je neúplný.Příčiny-nevhodná výživa, chybějící prvky, špatné počasí v době květu, postřik v době kvetení. zatížení podle podmínek 4-6-8 hroznů/m² (hlavu).
Očkování / roubování broskvoní, 28.6.2014
Já si myslím, že ani tak nezáleží na průměru podnože, jako na kořenech, které musí být schopny vyživovat připojené očko, aby přirostlo.Někteří autoři uvádí, že by podnož vhodná pro očkování měla mít nejméně sílu (grafitové) tušky.Při menším průměru... celý příspěvek >
Hruška Lucasova - otázky, 27.6.2014
Váš popis problému je jasný i kdyby jste neuvedl podnož. Ono Lucasova hrušeň se nesnáší s kdoulí a to i ani s MA, která je z nich nejbujnější a tolerantní... 1)mě to tak jasné nepřipadá, protože i mě stromek hrušně nepřirůstá,spíše uvadá... a to... celý příspěvek >
Pýr a Kostřava rákosovitá v okrasném trávníku, 26.6.2014
A Vy by jste si měl ujasnit, zda chcete i nadále vystupovat sebevědomě, přihlásit se ke své identitě,a myšlenky sdělovat pod nějakou entitou.Nebo jak strašpytel, pod rouškou tmy editovat silácké řeči.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika