Příspěvky uživatele - 254.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 20.6.2016
Díky všem za rady. Protože mám ve skleníku i okurky, které už plodí, chtěl bych použít přípravek s co nejkratší ochrannou lhůtou. Musím mrknout do zásob, jestli tam něco takového mám. Happy 
Plísen bramborová na rajčatech 2016, 19.6.2016 Obsahuje fotku
Tak dnes jsem si všiml u dvou rajčat ve skleníku  (odrůda san marzano) skvrn na listech. Nevím jestli je to plíseň nebo septoróza, ale uvažuji o postřiku Ridomilem Gold +nějaky insekticid (sem tam mšice + molice). Bude tento postup... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 16.6.2016
Dobrý den, uvažujete už někdo o postřiku venkovních rajčat fungicidy (preventívnímu) vzhledem k průběhu počasí (teplo, srážky, vysoká vzdušná vlhkost) a jeho další předpovědi? Díky. Happy
Roubování peckovin za kůru, 9.6.2016
Dobrý den, přeroubovaval jsem na rygli několik větví kopulací, a za kůru. Včera jsem povoloval úvazek a místo srůstu se mi zdálo dost křehké vzhledem k tomu, že jsou na roubu 30cm letorosty. Chraníte srůst nejakým způsobem před... celý příspěvek >
Roubování okurek na tykev 2016, 8.6.2016
Taky se připojím. Zkoušel jsem poprvé roubování okurek na Sprintera. Vyzkoušel jsem jak jazýčkovou metodu, tak do rozštěpu. Úspěšnější jsem byl u rozštěpu, u jazýčkové se mi rostlinky rozpojovaly. V obou případech jsem používal jen roubovací kolíčky... celý příspěvek >
Cuketa - nemoc, 6.6.2016
Cuketa byla sázena do substrátu z AGRA. Ale petku dám tedy pryč a vadnoucí listy budu odstřihávat.  Díky za rady . Happy
Cuketa - nemoc, 6.6.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, na listech cuket se mi tvoří fleky a listy začínají vadnout. Nevíte někdo o jakou nemoc se může jednat? A čím ošetřit? Děkuji. Happy
Jahody a ptactvo, 2.6.2016
Dobrý den, začínají nám dozrávat jahody a každá co začíná červenat je naklovaná. Snad je to tím, že jsme po cca 10 letech přišli o kočku a ptaci mají pré. Chráníte někdo na zahrádce jahody proti ptákům? Jakým způsobem? Uvažoval jsem o bíle textilii,... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 21.5.2016
Zdravím Kuky, jak to letos zatím vypadá s obaleči?  Zvyšují se počty ulovených kusů ?  Bez u nás na opavsku začíná pomalu rozkvétat. Happy
Průzkum zmrzlých meruňkových květů, 5.5.2016
Opava -  Pincot bez meruňky, na Hargrandu par plůdku zůstalo. Nejspiš se tak stalo díky trochu pozdějšímu kvetení.  Happy
Pilatka švestková, 14.4.2016
A může se proti pilatce a monilióze použít mix Zolone + Horizon?
Sladkovišeň, 26.3.2016
Včera jsem ještě brouzdal po internetu a nahodou jsem narazil na článek, v kterém bylo uvedeno, že vrtule třešňová napadá jen některé odrůdy višní, ale nebyly tam specifikovány. Je to pravda? Máte s tím někdo zkušenosti? Vlastně kvůli vrtuli jsem... celý příspěvek >
Sladkovišeň, 24.3.2016
Dobrý den, uvažují o výsadbě sladkovišně. Můžete mi dát tip na nějakou odrůdu, která nebývá napadená vrtulí? Díky. Happy
General LeClerk - praskliny na vetvich pod vyhony, 21.3.2016
A nemůžou být praskliny způsobeny kamenkovitostí?
Odstranění konce věteve po očkování, 17.3.2016
Dobrý den, můžete mi někdo poradit, kdy je u peckovin nejvhodnější čas na odstranění zbytku větve za očkem? Děkuji. Happy.
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika