Příspěvky uživatele - 19.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rybíz - červenání listů - kroucení, 4.6.2015
Toto je jeden z mála příspěvků, kde je jasné řešení k odstranění mšice rybízové -  Pirimorem. Ještě chci vyzkoušet ekologické řešení na mšice. Naředěným extraktem z kopřiv (kopřivy s vodou nechat asi 3 neděle kvasit).Rád bych ještě věděl, zda... celý příspěvek >
Vápnění trávníku, 15.4.2010
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je třeba vápno na trávník aplikovat usučené, nebo jestli by šlo třeba i rozředit a pokropit trávník roztokem. A může být čerstvé (vyhašené tento týden), nebo musí byýt starší. Bojím se, aby tam ještě po mém... celý příspěvek >
Pásy na sněžnou frézu Snow Jet 1100, 11.2.2010
Dobrý den, Před asi měsícem jsem si koupil sněžnou frézu Snow Jet 1100. Je už asi dva roky stará, ale není nijak moc opotřebená (snad). Ale vzhledem k letošní zimě mám malý problém s ledem na cestě, když napadne sníh, tak se sice fréza snaží, ale po... celý příspěvek >
Sněhová fréza Husqvarna, 20.1.2010
Dobrý den. Uvažuji o koupi právě pásové frézi a jak tu tak čtu, tak by mě zajímalo, jak rychle vlastně jezdí. Je to srovnatelné s kolovými, nebo mají převod pomalejší? (kolik asi jedou km/h na tu pětku). Teď mám MTD ST 380 D (bohužel pouze jedna... celý příspěvek >
Myrta v zimě, 23.7.2008
Je tu mnoho příspěvků o opadávání a uschnutí myrty.Tuto zkušenost mám již opakovaně u několika rostlin.Některé byly staré několik let a dokonce krásně kvetly, ta poslední uschla za několik měsíců a nebylo to tím, že by byl suchý substrát.Musí v tom... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika