|
Příspěvky uživatele - 3.83
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poškozený ořešák (Mars). Co s ním?, 3.6.2015 To Vy také . Ještě dvě otázky:
1) Kde přesně zaštípnout a čím zatřít kmen po ukončení hlavního růstu nového terminálu?
2) Jak bude v dospělosti vypadat kmen? Bude na něm vada, hrb, dutina? Sklon předpokládám určím já řádným... celý příspěvek > |  | Poškozený ořešák (Mars). Co s ním?, 3.6.2015  Obr. 3
Vršky nepotřebných výhonků. Na podnoži jsem jeden malý výhonek vylomil celý. |  |
|  | Poškozený ořešák (Mars). Co s ním?, 3.6.2015  Obr.2
Nový terminál ještě převážu k vlastnímu kmeni, kdyby se náhodou kmínek katapultoval a mohl jej vytrhnout. |  | Poškozený ořešák (Mars). Co s ním?, 3.6.2015  Tak posílám výsledek ku schválení. Nechal jsem druhý dlouhý stonek od vrchu. Ten co je nejvýš se sice nabízel víc i vzhledem k místu odkud vyrůstá, je v ohybu hlavního kmene, takže by lépe na něj navazoval, ale ten druhý mě přišel nejsilnější,... celý příspěvek > |  |
|
|
|