Příspěvky uživatele - 50.155

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je to pepřovník?, 9.3.2008
Nevim proč tu padlo tolik názvů? První je Pilea peperomioides to druhé zřejmě Peperomia obtusifolia. Karlos.
broskvoň z pecky, 24.2.2008
Já ještě takový dotaz: Jaká je podle Vašich zkušeností nejlepší výška kmene u broskvoní? Viděl jsem jak velmi nízce posazené koruny, větvené prakticky "od země",  pak také téměř vysokokmeny.  U nás býbá v zimě dost sněhu, i když... celý příspěvek >
Roubování třešně, 24.2.2008
Miloš: Asi fakt jo, díval jsem se na ně znovu, a opravdu jsou všechny dost silné, naopak ostatní kusy jsou slabší, nebo byly slabší)...díky. Zajímalo by mě, jak je to s višněmi ve vyšších polohách. Domnívám se, že by neměly být ve vyšších polohách... celý příspěvek >
Odrůdy vhodné na křížaly, 10.11.2007
Zdravim U nas susime jabka na topeni nakrajene na mesicky. Hodne dobra odruda je dle me major, sice hnedne, ale to je jen vizualni vada, velikosti je taky slusny. Ovsem za nejlepsi povazuji odrudu Boikovo obrovske, vyhoda jednak znacna velikost,... celý příspěvek >
Hrušeň s názvem Jean de Ark, 10.11.2007
Tato sorta by prave mela byt spise banata, typicka je kratkou, velmi tlustou stopkou. Ondra
Vaše Top ten odrůdy hrušní , 10.11.2007
Zdravim vsechny milovniky hrusni, pana Juraje obzvlast. Muj chutovy ebricek je asi tento. Letni - Clappova, Solanka, Spinka, wiliamsova Podzimni Hardyho, Charneuska, Konference, Boscova zimni Parizanka, Madame Verte. Celkove poradi serazene od... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika