|
Příspěvky uživatele - 160.145
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 21.6.2012  a úplně nové jezírko... |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 21.6.2012  Bohužel jsem nepřišla na to, jak vložit několik obrázků najednou... tak přikládám další |  |
|  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 21.6.2012  Tedy paní Lído, Vy nejste zahradnice, Vy jste kouzelnice... je to skutečně nádhera. My jsme s manželem začali budovat zahrádku letos na jaře jako úplní laikové... a to nejsme nejmladší... Všechno u nás funguje stylem pokus-omyl, i když než něco někam... celý příspěvek > |  | Kameny k jezírku, 15.6.2012 Kde sehnat valouny u Brandýsa sice nevím, ale akorát jsme dodělali s manželem jezírko a skalku. kameny jsou drahá záležitost, pokud se kupují v marketech typu OBI a pod.
My jsme si kameny koupili přímo v nejbližším lomu, tuna stála asi 130 Kč a... celý příspěvek > |  | Poraďte odrůdu pnoucí růže začátečníkovi, 7.6.2012 Dobrý den,
chtěla bych zasadit pnoucí růži na roh kryté terasy. Strana je jihozápadní, poblíž jezírka. Požadovaná výška asi max. 2 m, pokud možno opakovaně kvetoucí. Na barvě mi až moc nezáleží, ale kdybych si mohla vybrat, líbila by se mi... celý příspěvek > |  | Rýč fiskars, 21.5.2012 Tak já njsem si šla koupit do domácích potřeb obyčejný rýč a odešla jsem s Fiskarsem a s výčitkami, že za takovou obyčejnou věc jsem dala tolik peněz. A vůbec nelituju. Práce s tímto rýčem je podstatně méně namáhavá a můžu říct, že rytí jde o hodně... celý příspěvek > |  | Určení odrůdy červeného javoru, 21.5.2012 ještě jednou to okomentuji. Psala jsem, že je to ono, ale asi to ono nebude. Dle obrázků na googlu se asi člověk orientovat nemůže, protože atropurpureum je tam nafoceno s několika typy listů. Po prohlédnutí obrázků ze známých zahradnických firem má... celý příspěvek > |  | Určení odrůdy červeného javoru, 20.5.2012 Ano, to je ono... děkuji |  | Určení odrůdy červeného javoru, 20.5.2012  Dobrý den,
zakoupila jsem si červený javor. Chtěla jsem odrůdu Garnet, ale prodavačka mi tvrdila, že mají jen odrůdu atropurpureum. Javor jsem tedy zakoupila, bude zasazený u jezírka, které ještě není hotové. Postavila jsem ho tedy vedle bazénu,... celý příspěvek > |  | Výběr masa na steak, 16.5.2012 No je fakt, že pocházím z řeznické rodiny a o známého řezníka nemám nouzi. Ještě je hodně řezníků, kteří si porážejí dobytek sami... ale v čechách jich už moc není, lepší je to na moravě...
Velice slušné maso je skutečně v Makru, ale každý si... celý příspěvek > |  |
|  | Výběr masa na steak, 16.5.2012 Na to je dobré mít známého řezníka (ale není to nutné). Stačí si někde v masně objednat čerstvý roštěnec (nejlíp celý) a poprosit řezníka, jestli by ho mohl nechat viset v chladírně alespoň 10 dní, pokud možno o něco déle, ale už za 10 dní je to... celý příspěvek > |  | Grilování na litinovém tálu, 16.5.2012 Ano pánové, máte pravdu... Máme plynový gril s přímým i nepřímým grilováním, litinový rošt i litinový tál..Pokud se trochu potře olejem, nic se nepřipálí... Musí se vychytat teplota (naštěstí máme na grilu teploměr), aby se steak nespálil, přitom... celý příspěvek > |  | Venkovní Ibišek syrský, 14.5.2012 Já mám ibišek jeden větší a zatím je holý jak slovo boží... ani náznak nějakého růstu. Sousedky mají ibišků 8 a jen 2 už mají malé lístky, ostatní nic. Z toho mého ale větvičky suché nejsou, jsou pružné a uvnitř zelené. Tak mu dám ještě čas. I na... celý příspěvek > |  | Poraďte prosím druh okrasné trávy, 12.5.2012 Dobrý den. Máme před domem studnu a chtěla bych k ní nadadit nějakou okrasnou trávu. Moc se mi líbí miscanthus, či jak se to jmenuje... Je to taková ta pruhovaná tráva... některá je pruhovaná příčně, některá vodorovně... Dnes jsem byla v Obi, nějaký... celý příspěvek > |  | Jezírko 2000 l - jaké čerpadlo a tlakový filtr?, 12.5.2012 Děkuji moc za odpověď. Také jsme si mysleli, že parametry jsou poddimenzované a chtěli jsme něco výkonnějšího... |  |
 |
|
|
|