|
Příspěvky uživatele - 160.145
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou koupit pískovou filtraci?, 10.6.2015 Máme filtraci Azuro k bazénu Azuro o obsahu 17 kubíků. Když jsme bazén kupovali, pořídili jsme výkonnější filtraci, než jaká byla k tomuto bazénu doporučovaná. Bazén s touto filtrací máme již 10 let a právě před 4 dny jsme v bazénu měnili fólii,... celý příspěvek > |  | Čím změkčit tvrdou vodu v jezírku, 10.6.2015 Dobrý den, máme menší jezírko (asi 3m kubické). Dříve jsme používali studniční vodu, ale studna dosloužila a zavedli nám městskou vodu, která je dost tvrdá. Vzhledem k tomu, že jezírko pravidelně čistíme vysavačem, voda rychle ubývá a jsme nuceni ji... celý příspěvek > |  |
|  | Skimmer pro malé jezírko, 1.6.2015 Dobrý den, děkuji za odpověď. Také předpokládám, že čerpadlo 40W asi stačit nebude, ale než koupím nové, tak to samozřejmě vyzkouším. V případě, že by to nestačilo, poraďte mi prosím, jak výkonné čerpadlo bych musel pořídit, když chci koupit skimmer... celý příspěvek > |  | Rostlinka do jezírka, 31.5.2015 Děkuji za odpovědi, asi to bude ona..tak snad poroste... |  | Rostlinka do jezírka, 31.5.2015  Dobrý den, do našeho menšího jezírka jsem koupila tuto rostlinku v zahradnictví. Jelikož jsem začátečník a rostlinka neměla žádný popisek, tak nevím, co to vlastně je... Poznáte to prosím někdo? Kvete? Hledala jsem na internetu ale žádná se mi nezdá... celý příspěvek > |  | Skimmer pro malé jezírko, 30.5.2015 Dobrý den, děkuji za odpovědi. Pod pojmem plovoucí skimmer jsem měl na mysli skimmer, který se přizpůsobuje výšce hladiny vody a nikoliv skimmer s vlastním čerpání vody. Uvažovaný skimmer samozřejmě hodlám připojit s čerpadlu Laguna, které jsem... celý příspěvek > |  | Skimmer pro malé jezírko, 29.5.2015 Dobrý den, máme menší jezírko o obsahu 3-4 kubíky. V něm máme tlakovou filtraci a čerpadlo o výkonu 40W (průtok asi 2500 l / hod.). Neustále bojujeme s řasami, voda je poloprůhledná, do zelena, letos na jařa byla až do hněda, na kamenech usazená... celý příspěvek > |  | Jak a kdy zastřihnout vysoké Thuje?, 5.8.2014 Já jsem stříhala koncem června... |  | Zajímavé ceny čerpadel, UV lamp a filtrů, 27.5.2014 Dobrý den, moc prosím o radu. Vybudovali jsme si s manželem před 3 lety malé jezírko o obsaho asi 2500-3000 l. Zakoupili jsme set tlakového čerpadla a tlakového filtru s UV lampou asi za 5000 Kč (v akci). Výkon asi 3000 l za hodinu, 40W., lampa si... celý příspěvek > |  | Acer palmatum dissectum garnet, 23.4.2014  ještě jedna fotka... |  |
|  | Acer palmatum dissectum garnet, 23.4.2014  Dobrý den, javůrek rozvinul listy, ale některé větvičky jsou bez listů... suché nejsou a myslím si, že ani neomrznul, mráz u nás nebyl... myslíte, že se ještě listy rozvinou, nebo zůstanou větvičky holé a budu je muset ostříhat? Je jich na javoru... celý příspěvek > |  | Dlouhokvetoucí nízká letnička, 29.3.2014 Dobrý den, v loni jsem si do zahrady nasázela mezi kameny a nízké jehličnany vitálku. Udělala nádherný koberec žlutých květů, které zářily do dálky a hlavně kvetly celé léto až do pozdního podzimu. Letos ji chci také vysázet, ale ráda bych ji... celý příspěvek > |  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 21.5.2013 Nějak tady ten můj dotaz zapadl... |  | Převislá rajčata do truhlíků, 10.5.2013 Děkuji Vám za odpovědi. Dnes jsem byla ve velkém zahradnictví v Praze- zahradnictví Chládek. Rajčata tam prodávali, ale převislé ani jedno, tak že se budu muset poohlédnout jinde. Ale jinak tam měli roubované rajčata za 120 Kč kus... koupila jsem si... celý příspěvek > |  | Převislá rajčata do truhlíků, 10.5.2013 Děkuji za odpověď. pokusím se převislá rajčata sehnat. Do jednoho 60cm truhlíku mám dát 2 nabo 1 ks?? |  |
 |
|
|
|