|
Příspěvky uživatele - 160.145
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Díra v cykasu, 24.5.2011  U nově zakoupeného cykasu jsem při prvním zalévání zjistila, že v "šišce", ze které vyrůstají listy je velká , celkem hluboká díra. Nevím, jestli je to od něčeho vykousané, nebo je to hniloba... Poradíte prosím, co s tím? Nerada... celý příspěvek > |  | Cykas ze supermarketu, 24.5.2011  Dobrý den, dnes jsem si koupila v Lidlu Cykas.
Moc se mi líbí, ale bojím se, abych neudělala nějakou chybu. Má asi 12 listů (přesně jsem to nepočítala) dlouhých asi 40 cm, jsou tmavé a velmi tvrdé. Mám možnost mít přes léto cykas venku (také jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Cykas - rada pro začátečníka, 23.5.2011  Fotku jsem dala naležato, přidávám ty správné... omlouvám se |  | Cykas - rada pro začátečníka, 23.5.2011  Dobrý den, dnes jsem si koupila v Lidlu Cykas. Moc se mi líbí, ale bojím se, abych neudělala nějakou chybu. Má asi 12 listů (přesně jsem to nepočítala) dlouhých asi 40 cm, jsou tmavé a velmi tvrdé. Mám možnost mít přes léto cykas venku (také... celý příspěvek > |  | Usychání lístků u japonské vrbičky, 22.5.2011  Dobrý večer, právě jsem se vrátila z pracovního víkendu a zjistila jsem, že růžové lístečky u vrbičky vybledly a včechny mají zaschlé zahnědlé konečky. Žádné potvůrky jsem neobjevila..Může to bát spálené sluníčkem, když byl tak slunečný víkend? Nebo... celý příspěvek > |  | Stříhání japonské vrbičky, 19.5.2011 Pane Josefe,
moc Vám děkuji za odpověď, teď už tomu rozumím... |  | Stříhání japonské vrbičky, 17.5.2011 V březnu jsem koupila a zasadila japonskou vrbičku. Zdálo se mi, že větvičky jsou dost dlouhé, tak jsem je ještě zkrátila. Vrbička se krásně ujala, vyrašily nové větvičky s lístky a jsou krásně růžové. Dočetla jsem se, že by se vrbičce měly... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|