|
Příspěvky uživatele - 53.117
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Žlutý povlak na kaktusu, 24.4.2016  Dobrý den, na kaktusu se mi vytvořila žlutá vyrážka. Žádní škůdci nejsou vidět. Také začínají u kaktusu odpadat jednotlivé svazečky trnů. Je to nějaká choroba? Anebo jsem kaktus jen přelila a začíná hnít? Trvá to cca půl roku, což mi přijde dlouhá... celý příspěvek > |  | Miliony drobných larviček v potůčku, 20.7.2015  Další foto |  |
|  | Miliony drobných larviček v potůčku, 20.7.2015  Zdravím kolegové jezírkáři. V potůčku u jezírka se mi na rychle proudících místech uchytilo milióny(a to nepřeháním) drobných larviček či housenek. Jsou asi 6mm dlouhé, černé barvy a drčí zde zřejmě za hlavičky. Foto přikládám. Víte někdo o co se... celý příspěvek > |  | Rostlinka do jezírka, 31.5.2015 Stopro vachta |  | Skutečný průtok jezírkového čerpadla, 30.5.2015 K podobným výsledkům jste došli u tohoto čerpadla, nebo i u ostatních výrobců? Děkuji za info. |  | Skutečný průtok jezírkového čerpadla, 28.5.2015 Zdravím, právě jsem prováděl test skutečného průtoku jezírkového čerpadla Jebao Eco AMP 13000. Čerpadlo je úplně nové s maximálním průtokem 13000 l/h. Měření jsem prováděl bez nasávacího potrubí, na výtoku potrubí 63mm délky cca 0,3m. Výška čerpání... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|