|
Příspěvky uživatele - 147.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Záhadná rostlina - identifikace, 30.12.2015 Nesnáší kosení!! |  | Jak zvýšit výnosy brambor, 23.12.2015 Kolik těch brambor máte plošně, jakým způsobem je dobýváte ze země a jakým způsobem vybíráte nejlepší trsy. |  |
|  | Semena dýně ke konzumaci, 12.12.2015 taky by me zajimalo, jak... |  | Tlakovy postrekovac na stromky, 6.12.2015 Jestli si chcete ušetřit práci a zkvalitnit ošetřování stromků, tak máte na výběr, na baterky Solo 416, nebo pohon výbušným motorem Solo 433H, nebo ECHO SHR-170 SI. |  | Tlakovy postrekovac na stromky, 6.12.2015 Takový postřikovač je akorát na dvě věci. |  | Je to rakytník?, 29.11.2015 Zadejte si do vyhledávače „rakytník samec samice obrázky“ a jste doma. |  | Vrba jíva - množení, 28.11.2015 Úplně klidně se přiznám, že nemám ani jednu jívu množenou řízkováním. Před barákem mám nějaký převislý kultivar, který jsem rouboval na nějakou neznámou vrbu, tak abych měl kmínek cca 2m. Letošní přírůstky jsou malé, protože jsem ji sestříhal do hola... celý příspěvek > |  | Vrba jíva - množení, 28.11.2015 Kdo vám řekl, že nelze. a co je toto: Zásadně vegetativně. Na začátku léta necháme v písčitém substrátu zakořenit mladé proutky, zatímco řízky ze starého dřeva dáváme k zakořenění už v zimě. Docela dobře se nám však může stát, že ve váze... celý příspěvek > |  | Ktory benzin v ČR a v SR neobsahuje BIO-primesi?, 22.11.2015 Nevědecky to už bylo objasněno. Fermež do pohonných hmot nepatří. Několik chytrých se tomu vyhihňávalo. Samozřejmě, že to EUkomisařům, při jejich platech nevadí a ještě je tady otázka zda o tom, vůbec vědí. |  | Kdy ořezat vlašský ořech, 22.11.2015 Teď se můžete maximálně modlit, nic jiného totiž nemůžte dělat. Ale můžete si přečíst přiložené.
Á, sakra, rychlý Standa, mě předběhl.
|  |
|  | Jak sušit vlašské ořechy?, 18.11.2015 Nikdo nešpital o skádkových chorobách, 3pitalo se o tom, že ořech ještě nedopadl na ze a už byly po rozlousnutí na jádru vlákna plísní. U obou chorob se provádí léčba prevetivně. Když už mám flekaté listí a rubinu, tak je třeba vše zlikvidovat, to je... celý příspěvek > |  | Rucni nuzky Bahco, 18.11.2015 Nikde ve specifikacích, neni jediné písmeno, pro kterou ruku jsou! Tak byste měl zařadit zpátečku, sám sobě.
|  | Jak sušit vlašské ořechy?, 18.11.2015 Nahlédněte do některé z metdik ochrany rostlin.
|  | Rucni nuzky Bahco, 18.11.2015 Pane Josefe, ušlo vám, že pán z Hradce, přiložil foto nůžek jednočepelových, a u těch je úplně jedno v které ruce se drží.
|  | Jak sušit vlašské ořechy?, 18.11.2015 Pánové, plesnivé ořechy můžete sušit jak chcete, pořád budou PLESNIVÉ. To znamená nejedlé. Musíte provádět prevenci v takovém rozsahu a takovými prostředky, aby se plesnivění zabránilo, již na stromě!!! |  |
 |
|
|
|